Barbiebaby

Élvezzünk együtt.

Kedves Pista : Megkaptam az ajándékodat, köszönöm. Hétvégén biztosan nem elszek, de hétfőn valószínüleg igen, illetve kedden délelőtt biztosan . De nyugodtan kövess be és írj rám Twitteren, ott tudunk időpontot is egyeztetni. Puszi.

Pista: Millió bocsi, de el kell mennem most, de kb 15 (vagy 16) órától leszek újra. Remélem meg tudsz várni. Puszi.

pista829 : Megint köszönöm a smaragdszivet amit küldél az üziddel együtt :-) Most időben észre is vettem.-). Igen, leszek péntek délelőtt (meg a héten minden délelőtt hétköznapokon ). Várlak sok szeretettel, meg minden huncutsággal :-)

TIPP:

TEGYÉL A KEDVENCEID KÖZÉ, HOGY ELÖL LÁTHASS A SZOBALISTÁBAN, ÍGY HAMAR ÉSZREVESZED HA PL. ESTE VAGY HÉTVÉGÉN ONLINE VAGYOK.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ha nem vagyok online borravalóval tudsz üzenni nekem. Itt válaszolok rá.

Lajos344: Köszönöm szépen. Akkor pénteken 10 körül. Várni fogok rád nedves puncival. Szétzizegtetjük. puszi. :-)

Órarendem:

Általában hétköznaponként délelőtt vagyok online. Ha ettől eltérő időpontban online találsz (előfordul ilyen is nagyritkán) , akkor nagy szerencséd van, használd ki a lehetőséget :-) --- Update: jelenlegi helyzetben bármikor előfordulhat, hogy online vagyok.



Bemutatkozás:

Szeretek játszadozni a testemmel föleg, ha van hozzá egy izgató partnerem. Gyere, lesd meg amint a puncim lucskosra izgatom a csiklóm simogatásával, dörzsölgetésével, majd keményen megdugom egy szép nagy vibrivel vagy éppen egy uborkával. Utána a popóm következik... Akarod velem ? Gyere...

Szívesen teljesítek egyéni kívánságokat is, szeretem a szerepjátékokat. Van rengeteg szexi fehérnemüm és egyéb rucim. Beszéljük meg a legtitkosabb vágyad, legbujább álmodozásaidat. Lehet, hogy tudok segíteni ;-)

Technikai adottságaim :

- HD kamera, ha kéred akár extra zoommal - bárhova

- Lush. Norah - okosvibrik. Egyéb vibrik.

- Sok-sok ruci, fehérneműk

Testi adottságaim :

- A mű dolgokat nem igazán szeretem ( Műdákeszek ez alól kivételt képeznek ), a testemen minden igazi (igen, cicik is, száj is )

- nem vagyok sovány, van popo is , cickó is, combi is, bár ducinak sem tartom magam. Nőies idomaim vannak. Akkor gyere hozzám kérlek, ha ezt szereted.(Szeretek főzni, szeretek enni )

- beszélek németül angolul- szóval ha az idegen nyelvre izgulsz, kérheted (priviben )

VIP:

- erotikus vetkőzés

- olajozás, testápolózás (cici, popsi, teljes test)

- maszti kézzel, csiklóizgatás vibrivel miközben zizgeted a puncimat a Lush- al

FONTOS : A Vip percdíjamat folyamatosan a lehetséges legalacsonyabb árfolyamon tartom, 225 kredit/perc. Ez egy jófejség részemről felétek, de elvárom, hogy ti is jófejek legyetek, tehát kényeztessetek, zizgessetek, ajcsizzatok, és leginkább azt, h mindannyian érezzük jól magunkat (te-ti is és én is )a vip adás ideje alatt (is).

Imádom amikor többen vagytok vipen, olyan mint egy jó gangbang party :-)Szóval nyugodtan csatlakozz, ha látod, h épp vipben vagyok . Viszont ilyenkor ne lepődj meg ha németül vagy angolul beszélek, vannak külföldi vendégeim is itt a chaten :-)

PRIVÁT:

Az igazán buja vágyak, vad kívánságok teljesítésének helye. Itt csak a tiéd vagyok, senki sem zavarhat minket. Leszek a királynőd, a szukád, a ribancod, a szolgád, az úrnőd, amit szeretnél. Kényeztethetsz, szeretgethetsz, szétkefélhetsz, szétszopathatsz, beszélhetsz velem csúnyán, vagy én tehetem veled ezek bármelyikét. Különleges eszközök, nagy vibrik, ubi használata is itt van. Itt a tied vagyok, ne feledd , úgy ahogy Te akarod :-9 Szerepjátékok, beöltözős masztik helyszine is a privát chat. Titkárnő, diáklány, tanárnő, ribanc a sarokról. 19 éves tinilány a discóból..... bármi lehetek. Ha egyéb vágyad van, mondd csak....

Izgat, ha te is beszélsz hozzán cam2cam-en. Privátban tudlak hallani is, ha lehetővé teszed számomra.

Kiegészítés az ubi témához : Mostanság csak kérésre veszek, ennek alapfeltétele az 1000 kredites ajándék , illetve az, hogy tudatában vagy annak, hogy vien csak szopizom az ubit , priviben viszont komolyabban is játszhatunk vele......

Kiegészítés popo témához : Van popsimaszti privin. Gerjessz be, hogy kivánjam, hogy a popom (is ) jól megkapja a magáét :-)

Ami feldob: Ha jól szétrezgeted a puncikámat , ha mindketten jól érezzük magunkat. Ha kedves vagy, ha akarsz, ha ismersz, ha tudod mire vágyom.

Ja és a Cam2cam- es huncutkodásokai is imádom. Sokkal személyesebbé teszi az együttlétet. Szeretem nézni amint spriccelsz.

Szóval ha nagyon kedves akarsz lenni velem gyere privibe, kapcsolj kamot és zizgess élvezés(ek)ig., a végén jó nagy spriccelés vár :-) Te is élvezni fogod :-)



Nézd meg Barbiebaby videóit is!