🐰Honey Bunny🐰

Egy Ă­zig-vĂ©rig nƑre vĂĄgysz? :)

Üdvözöllek az oldalamon! 🤗

Írj bĂĄrmikor, ha nem talĂĄlsz online. Ha vĂĄgysz rĂĄm, akkor kĂŒldhetsz ĂŒzenetet idƑpont egyeztetĂ©s cĂ©ljĂĄbĂłl vagy ha Ă©pp gondolsz rĂĄm Ă©s kedveskedni szeretnĂ©l. Itt vĂĄlaszolok rĂĄ.

A megvĂĄsĂĄrolhatĂł videĂłk folyamatosan bƑvĂŒlnek. NĂ©zgesd Ă©s Ă©lvezdkedj, ha nem vagyok online! Biztos vagyok benne, hogy te is megtalĂĄlod köztĂŒk a kedvedre valĂłt! :)

foot: VĂĄrlak...

pisti: Igen, persze. :)

bali: Mi történt? EltƱntél. Minden rendben?

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Én egy kedves, szerĂ©ny, nyugodt termĂ©szetƱ lĂĄny vagyok, aki önmagĂĄban adja a kamera elƑtt is. Nem vagyok tökĂ©letes Ă©s nem akarom többnek mutatni magam, mint ami Ă©s amilyen vagyok. Egy pozitĂ­v gondolkodĂĄsĂș, intelligens, korrekt, hiteles Ă©s megbĂ­zhatĂł embernek tartom magam. KĂ©rlek, ne ĂĄltalĂĄnosĂ­ts! Ne Ă­tĂ©lkezz, amĂ­g nem ismersz meg! Ha pedig szĂĄndĂ©kodban ĂĄll megismerni, Ă­gĂ©rem nem fogsz csalĂłdni! 🙃

Ha egy Ă­zig-vĂ©rig nƑre van szĂŒksĂ©ged, aki szĂ­vesen beszĂ©lget veled Ă©s/vagy kielĂ©gĂ­ti a vĂĄgyaidat, akkor jĂł helyen jĂĄrsz! 😊

Egy biztos, Ă©n mindig olyan kedves leszek hozzĂĄd, mint amilyen te hozzĂĄm. Szeretek törƑdni az emberekkel, (a lelkĂŒkkel is) Ă©s megĂ©rteni Ƒket. BeszĂ©lgetni hĂ©tköznapi dologrĂłl, a fantĂĄziĂĄkrĂłl, fĂ©tishekrƑl, örömrƑl vagy bĂĄnatrĂłl egyarĂĄnt. Ha pedig a vĂĄgyaidat szeretnĂ©d kielĂ©gĂ­teni, akkor tudasd velem mire vĂĄgysz, hisz csak Ășgy fogom tudni teljesĂ­teni azt.

Nagyon tetszenek a kedves, humoros Ă©s intelligens fĂ©rfiak. A viselkedĂ©sed Ă©s a bĂĄnĂĄsmĂłdod mindig tĂ©ged fog jellemezni. Biztos ismered: "Egy nƑ azt fogja visszatĂŒkrözi, ahogyan bĂĄnsz vele. Ha nem tetszik ahogyan viselkedik, gondolkozz el, hogyan bĂĄntĂĄl vele." Én szeretem a romantikĂĄt, ha kĂ©nyeztetnek Ă©s ha odafigyelnek rĂĄm. Egy igazi fĂ©rfi nem csak magĂĄra figyel oda, hanem arra is akivel egyĂŒtt van, hogy a nƑ is jĂłl Ă©rezze magĂĄt az Ƒ tĂĄrsasĂĄgĂĄban Ă©s ƑszintĂ©n Ă©lvezze az egyĂŒttlĂ©tet vele.

Ingyenes adĂĄsban a szobĂĄmban lĂ©vƑ összes vendĂ©gemĂ© vagyok Ă©s mindenkire odafigyelek. Ne fĂ©lj megszĂłlalni Ă©s ne szĂ©gyelƑsködj! Te is felhĂ­vhatod magadra a figyelmem, egy köszönĂ©ssel vagy egy vĂĄratlan rezgetĂ©ssel (ha többet kĂ­vĂĄnsz lĂĄtni belƑlem). Illetve ajĂĄndĂ©kĂ©rt cserĂ©be szĂ­vesen mutatok pĂĄr dolgot a ruhatĂĄrambĂłl. (FehĂ©rnemƱk, ruhĂĄk, lĂĄbbelik)

A fizetƑs mƱsoraimban (vip Ă©s privĂĄt), szeretek teljes mƱsort adni. KevĂ©s idƑ alatt Ă©n sem tudok tĂșl sokat mutatni magambĂłl. LegalĂĄbbis annyit nem, amennyit szeretnĂ©k. Én pedig a lehetƑ legtöbbet szeretnĂ©m, hogy megismerhess Ă©s megtapasztald milyen vagyok, ha egyĂŒtt vagy velem.

Kihozhatod belƑlem a huncut, rossz kislĂĄnyt. Viszont, ha komolyabb Ă©nemet kĂ­vĂĄnod megismerni, erre is van lehetƑsĂ©ged privĂĄtban egy bensƑsĂ©gesebb egyĂŒttlĂ©t sorĂĄn. Gyere Ă©s ismerj meg! :)


Egy jĂł tanĂĄcs! Mindig a kĂ©rĂ©seidnek megfelelƑen tölts elegedƑ összegƱ kreditet, mert nem tudom rövid idƑ alatt teljesĂ­teni azt, amihez több idƑre lenne szĂŒksĂ©g.

Vip show (375 kr):

Egyszerre többen is lehetĂŒnk, (mindig elsƑbbsĂ©get Ă©lvez az, aki elvitt), viszont bĂĄrki csatlakozhat. Többen is kapcsolhattok kamerĂĄt, izgathattok a lĂĄtvĂĄnyotokkal. Itt kĂ©nyeztetek kĂ©zzel, szĂĄjjal, lĂĄbbal, cicivel, puncival vagy popsival. Valamint szerepjĂĄtĂ©kokat is szĂ­vesen jĂĄtszom, lightosabbakat. (ExtrĂ©mebb privĂĄtban.) JĂĄtĂ©kszerek amilyekkel itt jĂĄtszom/jĂĄtszhatsz Lovense Lush, Domi, Osci, Hush, dildĂł (15 cm).

Ha eseleg zavar, hogy többen vagyunk és azt szeretnéd, hogy csak råd figyeljek és csak veled foglalkozzak, valamint halljalak is, elvihetsz privåtra.

(Ha vipen vagyok, akkor meg kell vårnod míg visszatérek az ingyenes adåsba, mert csak innen tudsz privåtra vinni.)

Privåt mƱsor (500 kr):

Itt csak a TIÉD vagyok, csak RÁD figyelek Ă©s csak a TE kĂ©rĂ©sed teljesĂŒl. Ha szeretnĂ©d kikapcsolom a KUKKOLÁST, csak szĂłlj ingyeneben.

Kapcsolhatsz kamerĂĄt Ă©s hallhatom a hangodat is. Sose fĂ©lj megnyĂ­lni elƑttem! Nekem tökĂ©letesen megfelel, ha önmagadat adod, lĂ©gy bĂĄrmilyen. Én Ășgy foglak elfogadni, amilyen vagy. :)

Minden egyéni kérést itt teljesítek, illetve azokat, amelyek csak råd és råm tartoznak.

Nagyon szívesen beszélgetek, ha arra vågysz magånyos óråidon és jól esne valaki, aki meghallgat és megért.

Ha pedig jåtszani szeretnél, akkor mondd el mire vågysz. Minden olyan jåtékszert hasznålok, amit vipen is, illetve egy 17 cm-es dildót. Van egy szilikon pasim (20 cm-es szerszåmmal), amit csak kérésre hasznålok. Låsd az extråknål. ->

EgyĂ©b segĂ©deszközök pl. dominĂĄhoz: bilincs, paskolĂł, lovaglĂł pĂĄlca, kötözƑ..... JĂĄtĂ©kok: "extrĂ©mebb" szerepjĂĄtĂ©kok, domina, alĂĄzĂĄs / alĂĄzatossĂĄg...illetve minden mĂĄsra csak vĂĄgysz. Csak a kĂ©pzeletĂŒnk szabhat hatĂĄrt....:)

ExtrĂĄk (az alĂĄbbi kreditösszegek egyösszegben Ă©rtendƑk):

Szilikon pasi: (CSAK PRIVÁTBAN!)

punciba: Légkalapåcs ajåndékért (4200 kredit)

szopihoz, dominåhoz vagy egyéb mås jåtékhoz: 2000 kredit ajåndékért

(VIP/PRIVÁT)

Teståpolózås (cici/popsi): 2000 kredit borravaló/ajåndék utån

TestĂĄpolĂłzĂĄs (teljes testes): 3000 kredit

OlajozĂĄs (cici/popsi): 3500 kredit

OlajozĂĄs (teljes testes): 4000 kredit

Köszönöm, hogy elolvastad Ă©s a velem töltött idƑt az online lĂ©t alatt! 🥰😘

Honey Bunny

NĂ©zd meg 🐰Honey Bunny🐰 videĂłit is!