*Eragon*

Teljesitem titkos vágyaid !

*Eragon* bemutatkozása pár szóban:Köszi a meglepiket:)

Köszönöm az ajándékokat, borravalókat!

kisbernyavaja Köszi.) Uzenet nem jött át cenzurázva lett:(

Sziasztok!

Ha Kíváncsi vagy Rám, és szeretnél jobban megismerni, akkor kukk be vipre:)

Rossz napod volt, vagy csak unatkozol, akkor a legjobb helyen jársz , hogy meghallgassalak, vagy szebbé tegyem az estéd. Sok mindenre nyitott vagyok. Légy Te Akivel kellemes perceket töltök el, hidd el nem fogod megbánni.

Masztizhatunk ujjal , vibrivel, gésa golyóval. Használhatjuk a popsim is. Szeretek szájjal kényeztetni, Veled is megtenném:)

Hang mindig van vipen, arc csak ha beszélgetünk.Bizarr dolgokat ne kérj tőlem. Ez vonatkozik az alázásra is. ha Férfi vagy itt a helyed........ Vezess engem.


Köpönyegét csak a dilettáns forgatja önerejébõl; a profik rábízzák a szelekre.



Élj jól becsületes életet, így amikor öreg leszel, és felidézed az emlékeidet, képes leszel másodszor is élvezni azokat.

Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket. Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű cselekedet, önzetlen magatartás, bátor és nemes közeledés, ami segíthet ez embereken. Különösképpen az irigység kínozza ez embereket. Epét hánynak, álmukban felord...ítanak, hánykolódnak vackukon, mint a nyavalyatörősök, habot köpnek, ha azt látják, hogy valaki munkával vagy a kegyes sors jóindulatával szerzett, elért valamit az életben. Betegek ezek, fertőző betegek. Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Mintha a leprásnak akarnád bizonyítani, hogy az egészségesek bűntelenek és ártatlanok! Nem hiszi el. Ha feltárod előttük betegségük igazi okát, meggyűlölnek. Ha érzéseikre akarsz hatni, fütyköst ragadnak. Oly mélyen élnek indulataikban, mint a száműzött sorsában: nem ismernek más megoldást, csak a bosszút. Ne alkudozz velük, kerüld el őket, s viseld el létezésüket a földön, mint egy sorscsapást.





Ami feldob:


Nézd meg *Eragon* videóit is!