NadinsquirtGold

Imádok játszani magammal. 23-24 óra között jövök általában.

Nadinsquirt :
GoldShow!!!!: Ez Egy lehetőség alacsony percdijon 10 perc showműsor élvezésére.

Működése:

Kell minimum 5 vendég aki vállalja,hogy minimum4 percre jön vipre, ha meg van akkor a percdijat leveszem 150-ről 100-ra. A show alatt én egy összetett hardcore showt nyujtok nektek.

Masztikkal,játékszerekkel. pl.: kézzel élvezés és spricc, anál, punci öklözés, anál és punci baszás 2 vibrivel egyszerre, 2 vibrit rakok punciba, mélytorok szopás, nagy élvezések és spricc, cipő imádat,harisnya vagy mesztelen lábimádat stb....

A show 10 percig tart, de amig van bent 3 ember folytathatjuk.

Ki van írva a Start ideje,általában van van 10-15 perc freeben hogy összejöjjön az 5 ember szóval igyekezzetek a jelentkezéssel..Ha ez nem jön össze akkor törlödik a Show és 150 kredit percdijjal tudtok VIP-ni. Ha indul a Show én kilépek, átváltom a kreditet,és vip-l jövök már vissza. Frissitsétek az oldalt és lépjetek be!

A Goldshow előnye hogy olcsó,de nem lehet c2c-zni,és egy felépített show megy ami azt jelenti, hogy a kivánságokat igyekszem teljesíteni,de nem ugrálhatok össze vissza,szóval kicsit türelmesebbnek kell lenni.

Szabályok:

Freeben nincs cici, punci, vagy egyébb már privát tevékenységbe való játszadozás. Ha GoldShow-ni szeretnél jelentkezz és a freechat témája ne a muti legyen hanem az hogy mit szeretnél a vip-n vagy a GoldShow-n látni. Amit freeben mutatok azt látni is fogjátok annélkül is hogy ugráltatnátok.Minnél több a jelentkező annál játékosabb a szoba. Azok akik olyat kérnek freechatben ami vip-re való ráadásul kredit nélkül vip igéret címszóalatt kibaszom a picsába!!!! Kis betüvel írj!!! Elöször is a chatben a nagy betű kijabálás értékű,másodszor én nem abban a méretben látom mint te, és ha nagy betüvel írsz nem hogy nem láttom jobban, hanem még hamar ki is futnak az irások az olvasóablakomból, így lemaradok az olvasás lehetőségéről.Jah élő sincs!

GoldShow:

-Mindenkinek köszönnie kell az első fél percben a vip indulásakor, vagy amikor esetleg később belép.( Aki később jön lehet nem tudja a minimum 4 percet kihasználni,mert nem biztos hogy meg lesz a 3 ember hozzá)

-Aki nem tölt el minimum 4 percet a vip-n azt korlátozom (önhibán kivül esett ki,nem pedig a show nem tetszett kérheti hogy ne tiltsam a Show után. Aki jelentkezik a Show-ra de nem lép be tiltva lesz.(önhibán kivül nem tudott belépni ismételten kérheti a hogy ne tiltsam a how után. A tiltásokat csak ebben az esetben kerülheti el,és ezt is csak az első alkalommal.

-Aki beugrik, nem köszön, és kilép rögtön tiltva lesz és nem kérheti vissza az aktiválást. ( nem kérünk ilyen zavaró elemeket)

Próbáljátok ki fiúk,és élvezétek a Showt!!!! Várok mindenkit szeretettel.

Negativ vélemények:

Az hogy én menyit érek,nem mások véleménye adja, hanem az hogy én mennyire tartom magam. Ha ez nem tetszik, az nem az én problémám, hanem a tied! Én mindenkit szeretettel várok a Show-ba, és ez a kedvezményezés igen is már egy lealkudás magamból!

Nézd meg NadinsquirtGold videóit is!