*"💋"*

Hagyd, hogy megtörténjen

Ezeket kedvelem chaten:

SZIASZTOK 💋

👩‍💻⏱Online: délután/este

Ha időpontra szeretnél jönni, akkor írj nyugodtan, egyeztessünk és jövök fel hozzád az oldalra.A lap alján válaszolok neked a nick nevedre.

Örülök, hogy itt vagy🤗😚 Szeretném, ha pár dolgot tudnál.Fontos számomra, hogy kommunikáljunk.Szeretem megismerni a másik felet, hisz az együttlét így tud igazán kiteljesedni.Így derül ki, hogy mire vágyik igazán a másik.Tudni akarom mire gondolsz, hogy mi van a fejedben.

Imádom az úriembereket.De "néha" jó, ha őrült is vagy velem 😉 Ugye érted, hogy mire gondolok.....?🤪

Egyrészről klasszikus értelemben vett nő vagyok,aki szereti, ha udvarolnak neki. Másrészről viszont egy érzéki, szenvedélyes nő, aki leplezetlenül szeret őrült dolgokat csinálni, aki készen áll örömet okozni neked.

Ha megismersz, akkor nyer valós értelmet számodra a fentebbi bemutatkozásom.

⚠️Értékelem, ha tisztelettel bánsz velem, hisz én is így viszonyulok hozzád.Ne légy követelőző! Ne kérj/adj elérhetőséget és nincs élő se.🚫📵 Csak ezen oldal keretein belül vagyok elérhető,sehol máshol. Köszönöm megértésed 🙂

Remélem, hogy csodás pillanatokat fogunk együtt tölteni. Érezd jól magad nálam😇 😋 Puszi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adriano ohh, ugyan .Ezt nem kell megköszönni :) Puszillak édes, jó pihenéést :*

Alex köszönööm :)) Meglepi voltál :)

Hoppáré jó éjt:*

P jó reggelt:) Hát hogyneee, ezt így kell csinálni :D :D

Nézd meg *"💋"* videóit is!