" I Szexy~Szexy I "

Engedj a vágynak : )

Szia,

ONLINE: Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran, és igyekszem mihamarabb válaszolni:) -------- Online majus 31 --------- junius 1-tol 5-ig nem leszek, de addig is friss videok vannak, es a FanClubba uj tartalmak lesznek :) -----------

Ha időpontot egyeztetünk mindig a szerint veszem, aki ír hamarabb, vagy előtte jelezte már nekem, hogy x napon szeretne jönni. (csak hogy ne legyenek félreértések) Az időpontok elcsúszhatnak, ha előtte dolgozok, és nem csak a megbeszélt időre jövök fel.

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

☆ Egy átlagos és normális lány vagyok. Sok mindent szeretek. Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

***************** A bemutatkozó videót kikapcsoltam, mivel többen is jeleztétek, hogy zavaró, hogy minden belépéskor elindul automatikusan, de ugyan úgy megnézhető ingyenesen a videók között :)

Hogyan működik a Fan Club? Ez egy előfizetés, ami azt jelenti, hogy havonta megújul, az az havonta kell előfizetni. Mit láthatsz a Fan Clubba? - Olyan képeket, amiket eddig nem :) - videókat, amiket korlátlanul nézhetsz: ) - ingyen privat üzenetet írhatsz határtalanul, amire tudok válaszolni csak Neked :) + Értesatéseket küldök mindenkinek pár dologról :) Ha vannak olyan képek, vagy videók, amiket szeretnél látni, írd meg üziben, és igyekszem olyan tartalmakat készíteni, hogy több mindenkinek is kedvébe tudjak tenni :) Szóval csak bátran írd le mit szeretnél látni, vagy hallani :) Örülök, hogy a Fan Clubba is láthatom azokat a személyeket, akiket esetleg rég nem láttam már, és örülök mindenkinek, hogy a kis csapat tagja lett :) Mindenkinek válaszolok bármilyen jellegű kérdese is van. Fan Club videok: Majus 4-en, 15-en, es 18-an lesznek uj videok :) Junius 7-en, 25-26-an lesznek uj videok
Fan Clubba kepek: Junius: 1-en, 5-6-7-en, 12-13-14-15-16-an, 19-20-21-22-en, 27-28-an lesznek uj kepek. ***** Videok: Havonta új videók! Élvezetes időtöltést hozzá! A videók árazása tartalom, és hossz szerint van :) ********************* 3 uj video kerut fel, igy majus vegere :) ************************** Üzenet Tőlem NEKTEK! : Köszönöm azoknak akik megtisztelnek engem, akik odafigyelnek rám, és kedvesek velem, akiktől visszajelzést kapok, ami nagyon jólesik! Köszönöm az ajándékokat, mellé a kis üziket, amik nagyon jólesnek! Köszönöm a borravalókat! Néha nekem is jólesik, ha nőként kezelnek, és nem egy robotnak néznek :) éssss igen, jólesik ha küldesz egy virágot, vagy egy mókás ajándékot, mert lehet hogy apróságnak tűnik, de nekem igazán jólesik! Köszönöm a F.Clubb tagoknak is,hogy velem vannak havonta. Szóval igeeeeen, jólesik minden kis apróság, ami tényleg nem nagy dolog, de odafigyelő, és értékelem mindazokat akiknek ezeket köszönhetem! Úgyhogy Köszönöm! Üzenetekre válaszok: Online Majus 31(szerda) ------------- Junius 1-tol 5-ig nem leszek! * Minden Hétfő 20:00 és Péntek 24:00 álltalaban foglalt vagyok Troy, okes, vagyok :) varlak :) Yoyo, igyekszem :) aztan majd elvalik : ) joejt, es szep hetveget. honkon, szia:) en varlak ma is ha esetleg eljutnal hozzam :) csak kopogj be:P Fonok, szia. kesobb lettem szabad , ah meg fennt vagy akkor 23:00 -kor varlak. .... mivel nem irtal, gondolom igy nem vagy mar fennt... joejt akkor, esetleg ha felebrednel nezz majd be. Szyd, orultem, h beneztel :) pihenj jol :) Hodolo, peresze, h te tehetsz rola, h nyaloka nelkul maradtam:P ki mas tehetne rola? :P azert en is elnyalogatnam a nyalokad:P de lehet minden csupa maszat lenne nyalakodas kozben :P ㋡㋡㋡㋡㋡㋡ Szeretem a váratlan izgatásokat :P a tobbit Rád bízom :) ...dee csak, ha Te is rám bíznád magad :) ********* Free-ben szivesen mutatok magamtol is(popsit, bigyit, es tobb pozt is), de ha egyeni keresed van(masik bugyi,combfix...stb), az 500 kredit

Egyszerűen csak oszd meg velem, hogy mire vágysz! Mindig a partnertől függ, hogy mit is csinálunk.

Rezgos jatékok: Lovense Lush, és Domi

Egyedül élek, néha jólesik valakivel beszélgetni. Neked is hiányzik egy kis társaság?... ha szeretnéd én meghallgatlak. Szégyenlős vagy? ááá ... csak a gondolatod írd le, amire akkor, és abban a pillanatban gondolsz. Talán megkönnyebülsz, és felsóhajtasz utána, mint egy kellemes orgazmus után. A vágyainkat sok mindennel ki lehet elégíteni.

Hamar megszabadulok a ruháimtól, de ha....... neeeem csak ledobom, hanem Te varázsolod le rólam, az még izgatóbb lehet. Szeretem, ha elcsábítanak. Érezni azt, hogy egy igazi férfival van dolgom, aki nőként kezel, és megérint a gondolataival, szinte velem van, és együtt éljük át azt a pillanatot.

Extrák: (Priváton, ésss nem mindig, ezért nyugodtan rákérdezhetsz! )

Anál - Dp vibrivel, 8000/10.000 kr. rezgő után, amikor kellően felforrsodott a helyzet nálam is : ) (rezgés közben az újjammal izgatom a popsim, hogy az izmok szépen ellazuljanak) Ha türelmetlenkedsz, vagy nincs időd, mert sietsz, attól én még nem sietek :) , szeretem kiélvezni, és úgy csinálni, hogy az nekem is jó legyen, DEEE NEEEM mindig játszok a popsimmal, szóval kérdezz rá nyugodtan :)

---- Lovagló Puff - amit instrukciókhoz használok, vagy ha mást kívánnál meg:P szóval abba nem ülök bele, de minden máshoz használhatjuk :)

Test olajozás, testápoló -> extra kreditért! 1000/2000 kr. (csakmert vannak olyan kedves emberek, akik ezt kérik, és amint megkapták szó nélkül kilépnek)

Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!, Kemémy alázás, alázatosság, mélytorok nagy vibrivel (érzéki/vad, akár könnyezésig), Bugyi eltüntetés, Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk, azt együtt megvalósíthatjuk :)

💋 💋

A félelem egy lehangoló érzés... dee ITT NEM kell félned semmitől! ITT önmagad lehetsz, hisz nem kell senkinek sem megfelelned! Beszélhetsz a rosz és a jó dolgokról, a fájdalomról és az örömről egyaránt!

Nézd meg " I Szexy~Szexy I " videóit is!