" I Szexy~Szexy I "

Engedj a vágynak : )

Szia,

ONLINE: Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran és igyekszem mihamarabb válaszolni:)

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

☆ Egy átlagos és normális lány vagyok. Sok mindent szeretek. Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

Üzenetekre válaszok: gati, sziookkaaa! itt lenne biza az ideje:P es mikor lenne jo neked? Troy elmaradt a csábulat... de hetfo este is leszek, es be adhatom a derekam:) jahh es hangom is van mar:P csicsereghetek, nagy pechedre:P kéki, na de csak tudtunk piciket beszelgetni:P szoval nahh:P Papa, hat... koszonom szepen! akkor nem vitatkozom:) bar en nem latom azt amit Te... zizbit, en benn vagyok : ) Fiix, legyen este, az a bisztos:P vagy mas programd van? Vp, ha josz meselek:P cimbis, waaoo nagyon zajlik nalad az elet, akkor tenyleg erre kell tevedj mihamarabb, es akkor majd en is meselek : ) ㋡㋡㋡㋡㋡㋡ Freeben is padlóra küldhetsz ;) szeretem ha a bugyim iss nedves lesz a váratlan izgatásoktól:P

Vip chat (csoportos Vip) + Privat (ha zavar a kukkoló jelenléte, szólj fee-ben és kikapcsolom!:) )

Egyszerűen csak oszd meg velem, hogy mire vágysz! Mindig a partnertől függ, hogy mit is csinálunk.

Rezgos jatékok: Lovense Lush és Domi

Egyedül élek, néha jolesik valakivel beszélgetni. Neked is hiányzik egy kis társaság?... ha szeretnéd én meghallgatlak. Szégyenlős vagy? ááá ... csak a gondolatod írd le, amire akkor, és abban a pillanatban gondolsz. Talán megkönnyebülsz, és felsóhajtasz utána, mint egy kellemes orgazmus után. A vágyainkat sok mindennel ki lehet elégíteni.

Hamar megszabadulok a ruháimtól, de ha....... neeeem csak ledobom, hanem Te varázsolod le rólam, az még izgatóbb lehet. Szeretem, ha elcsábítanak. Érezni azt, hogy egy igazi férfival van dolgom, aki nőként kezel, és megérint a gondolataival, szinte velem van, és együtt éljük át azt a pillanatot.

Extrák: (Priváton, ésss nem mindig, ezért nyugodtan rákérdezhetsz! )

Anál vibrivel, Dp vibrivel, vagy Vibrátoros lovagló Puff - análisan nem vállalom!, Test olajozás -> extra kreditért!

Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!, Kemémy alázás, alázatosság, mélytorok nagy vibrivel (érzéki/vad, akár könnyezésig), Bugyi eltüntetés, Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk azt együtt megvalósíthatjuk :)

💋 💋

* Ha halk, vagy torzít a hang szólj kérlek és állítok rajta!

* Ha kamerát kapcsolsz és kidob, probáld ismét és működni fog:) vaaagy, ha free-be bekapcsolod a kamerád, akkor vip-en már nem dob ki.

* Ha szivet szeretnél küldeni a szmájliknál, akkor tegyél elé egy pontot vagy bármit, mert masképp nem küldi át, vagyis én nem látom! pl. szia ♥, vagy pl. .♥.

A félelem egy lehangoló érzés... dee ITT NEM kell félned semmitől! ITT önmagad lehetsz, hisz nem kell senkinek sem megfelelned! Beszélhetsz a rosz és a jó dolgokról, a fájdalomról és az örömről egyaránt!

Nézd meg " I Szexy~Szexy I " videóit is!