" Szexy~Szexy "

Szenvedély-erotika vagy vadság

Szia,

ONLINE: Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran és igyekszem mihamarabb válaszolni:)

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

Egy átlagos és normális lány vagyok......

Sok mindent szeretek.... Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

☆ Jólesik, ha meglepsz bármilyen kis aprósággal, ha Te is odafigyelsz rám és megosztod velem a fantáziád!


Üzenetekre válaszok: kricsy, piciket meg igen:) celosz6, szioo. kicsit kesobb leszek. remelem meg fennt leszel:) rc, oh..... es ismet sikerult meglepj..... nagyon kedves vagy! igazan jol esik! Vagi, az biztos! :) ám most ezt szivesen folytattam volna:) meglepis, sziaa! koszonom, ez kedves. ha meg vagy visszjovok, csak irj 1 uzit! Zoz1907, epp egy idopontra jottem fel, elnezest! kedves volt, h irtal! remelem mihamarabb lathatlak! szep estet neked! cv, hat oke! koszi, h irtal azert, igy utolag is! a heten minden nap elerheto vagyok. legyen szep ested:) Papa, okee! Sw, :DDD joejt:) Fix, ez teyleg mezedes, de melzok. Csakte, naa orulok! pihenj csak, haat igen az leszel:) Kiv, oke vagyok pillanat ㋡㋡㋡㋡㋡㋡

Vip chat (csoportos Vip)

Mindig a partnertől függ, hogy mit is csinálunk.

Élvezhetünk együtt, miközben egymás fantáziavilágába barangolunk. Van segédeszközöm is, de az ujjaim is játékosak:) Elkalandozhatunk, miközben egy-egy helyen elidőzünk.... A lábaimmal szivesen végigsimítom, majd szorosan közzéjük veszem a varázspálcád.... De a kezeimmel és az ajkaimmal is finoman, egész lassan, vaaaagy hirtelen..... Játszhatunk sejtelmesen vagy durr bele. Mindkettő élvezetes lehet, ha megadjuk a módját. Szerepjáték? nos, én imádom! elképzelni, hogy te vagy a ....., de ehez Te is kellesz! Egy szerepjátékhoz kell a másik fél is, Te. Hogy milyen szerep?.... amit el tudsz képzelni. Had fokozzuk a vágyakat egymás fantáziájával. Engedj kicsit a Te világodba és én is be engedlek:) Egy fárasztó nap után, vagy közben élveznéd, ha táncolnék Neked?... megvalósítható. Csak helyezd magad kényelembe és élvezzd ahogy a látvány magával ragad, ahogy a ruháim a földre kerülnek, miközben egyre messzebbre kalandozik a fantáziánk. Igazából még soha nem volt részem análisan élvezni, ahogy behatolva kitölt és..... De a fantázíámat nagyon izgatja, és többször eljátszottam a gondolattal milyen is lehet.... Az ujjaimmal és az anál plugommal ezt átélhetjük közösen.

Szeretnéd, hogy érezzem, ahogy bennem vagy? a rezgő Lovense Lush-nak köszönhetően már ezt is lehet, amivel finoman, de akár vadul is a magadévá tehetsz. Váratlanul, amig csak akarod addig fokozod a helyzetet.

Egyedül élek, és neha jolesik valakivel beszélgetni. Neked is hiányzik néha egy kis társaság?... itt vagyok, ha szeretnéd én meghallgatlak. Szégyenlős vagy és nemtudod miről is beszélj velem?... ne butáskodj, hisz csak a gondolatod írd le, amire akkor, és abban a pillanatban gondolsz. Talán megkönnyebülsz, és felsóhajtasz utána, mint egy kellemes orgazmus után. A vágyainkat sok mindennel ki lehet elégíteni.

Hamar megszabadulok a ruháimtól, de ha....... neeeem csak ledobom, hanem Te varázsolod le rólam, az még izgatóbb lehet. Szeretem, ha elcsábítanak. Érezni azt, hogy egy igazi férfival van dolgom, aki nőként kezel, és megérint a gondolataival, szinte velem van, és együtt éljük át azt a pillanatot.

Privát chat- Intimebb és személyesebb az együttlét. Itt csak kettesben vagyunk, és beszélhetsz is.(ha zavar a kukkoló jelenléte, szólj fee-ben és kikapcsolom!:) )

Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!, Kemémy alázás, alázatosság, mélytorok(érzéki/vad, akár könnyezésig), Bugyi eltüntetés, Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk azt együtt megvalósíthatjuk :)

Minden, ami Vip-en van kérheted, itt csak Veled foglalkozok!

Extrák: (Priváton) Anál: vibrivel 5000 kr.(nem mindig,ezért nyugodtan rákérdezhetsz!) Dp: 8000 kr. Vibrátoros lovagló Puff: 8000 kr. - análisan nem vállalom! Test olajozás: 2000 kr.

💋 💋

* Ha halk, vagy torzít a hang szólj kérlek és állítok rajta!

* Ha kamerát kapcsolsz és kidob, probáld ismét és működni fog:) vaaagy, ha free-be bekapcsolod a kamerád, akkor vip-en már nem dob ki.

* Ha szivet szeretnél küldeni a szmájliknál, akkor tegyél elé egy pontot vagy bármit, mert masképp nem küldi át, vagyis én nem látom! pl. szia ♥, vagy pl. .♥.

Nézd meg " Szexy~Szexy " videóit is!