" Szexy~Szexy "

Szenvedély-erotika vagy vadság

Szia,

* Pár napig bármelyik videó 1000 kr.-ért nézheto meg! jó csemegézést, és élvezd ki amíg, az akció tart :)

ONLINE: Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran és igyekszem mihamarabb válaszolni:)

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

Egy átlagos és normális lány vagyok...... Sok mindent szeretek.... Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

☆ Jólesik, ha meglepsz bármilyen kis aprósággal, ha Te is odafigyelsz rám és megosztod velem a fantáziád!

Üzenetekre válaszok: gáti, ohh sziaa! hat amikor irtal akkor mar pont nem voltam.... csiba, sajnalom, h a rendszer kozbe szolt... csutortok v pentek? kk, 2 ora alatt??????:O basszus, naa baccus:D akkor kapj el:P :)))))) Szyd, Wolf, ejjj, most olvasom az uzid, h ki vagy......... baccuskaa....... miert nem leptel beeee mikor freebe kerultem. holnap vagy penteken? Zoli, szivesen:) en is koszonom! szep napot, majd estet kivanok neked!
Makos, koszonom a reggeli cappuchino-t, igazan figyelmes! lopolo,tessek? Kori, nagyon kedves volt a kis uzid, sajnos nem tudtam rá reagálni.... na de most megteszem, remenykedve, hogy olvasod majd:) koszonom, es orultem! remeelem en is lathatlak majd teged. szepseges estet. jahh, ess hetfon meglocsolhatsz, itt leszek:P Kari, ez nagyon joooooooooooo! :))))))))))))) mosolygok mint a tejbetok:P segitek biza:P Neked is Kellemes Husveti Unnepeket kivanok! koszonom, orulok, h jok lettek:) Pussy, szioka. Koszonom szepen. Neked is boldog Nyuszikat! haat nem all szandekomban sehol fellepni:P, kosz koszi:P Lacus, megszakadtunk... joejt kivanok. remelem mihamarabb lesz folytatas:) Tibor, koszonom szepen, nagyon kedves vagy! neked is kellemes nyuszikat! :) Kiv, okesss! koszonom! reggel is? vagyy del vagy delutan mikor kb? Tom, az is jo:) nyamii, eperrrrrrrrrrrrrrr Sw, :D bocsi:D Fix, meg jo, h nincs liba az ajik kozott:DDDDD Csakte, a szokasos idopont nekem jo. koszii! mar netom mit irtam neki:D ㋡㋡㋡㋡㋡㋡

Vip chat (csoportos Vip)

Mindig a partnertől függ, hogy mit is csinálunk.

Élvezhetünk együtt, miközben egymás fantáziavilágába barangolunk. Van segédeszközöm is, de az ujjaim is játékosak:) Elkalandozhatunk, miközben egy-egy helyen elidőzünk.... A lábaimmal szivesen végigsimítom, majd szorosan közzéjük veszem a varázspálcád.... De a kezeimmel és az ajkaimmal is finoman, egész lassan, vaaaagy hirtelen..... Játszhatunk sejtelmesen vagy durr bele. Mindkettő élvezetes lehet, ha megadjuk a módját. Szerepjáték? nos, én imádom! elképzelni, hogy te vagy a ....., de ehez Te is kellesz! Egy szerepjátékhoz kell a másik fél is, Te. Hogy milyen szerep?.... amit el tudsz képzelni. Had fokozzuk a vágyakat egymás fantáziájával. Engedj kicsit a Te világodba és én is be engedlek:) Egy fárasztó nap után, vagy közben élveznéd, ha táncolnék Neked?... megvalósítható. Csak helyezd magad kényelembe és élvezzd ahogy a látvány magával ragad, ahogy a ruháim a földre kerülnek, miközben egyre messzebbre kalandozik a fantáziánk. Igazából még soha nem volt részem análisan élvezni, ahogy behatolva kitölt és..... De a fantázíámat nagyon izgatja, és többször eljátszottam a gondolattal milyen is lehet.... Az ujjaimmal és az anál plugommal ezt átélhetjük közösen.

Szeretnéd, hogy érezzem, ahogy bennem vagy? a rezgő Lovense Lush-nak köszönhetően már ezt is lehet, amivel finoman, de akár vadul is a magadévá tehetsz. Váratlanul, amig csak akarod addig fokozod a helyzetet.

Egyedül élek, neha jolesik valakivel beszélgetni. Neked is hiányzik néha egy kis társaság?... itt vagyok, ha szeretnéd én meghallgatlak. Szégyenlős vagy és nemtudod miről is beszélj velem?... ne butáskodj, hisz csak a gondolatod írd le, amire akkor, és abban a pillanatban gondolsz. Talán megkönnyebülsz, és felsóhajtasz utána, mint egy kellemes orgazmus után. A vágyainkat sok mindennel ki lehet elégíteni.

Hamar megszabadulok a ruháimtól, de ha....... neeeem csak ledobom, hanem Te varázsolod le rólam, az még izgatóbb lehet. Szeretem, ha elcsábítanak. Érezni azt, hogy egy igazi férfival van dolgom, aki nőként kezel, és megérint a gondolataival, szinte velem van, és együtt éljük át azt a pillanatot.

Privát chat- Intimebb és személyesebb az együttlét. Itt csak kettesben vagyunk, és beszélhetsz is.(ha zavar a kukkoló jelenléte, szólj fee-ben és kikapcsolom!:) )

Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!, Kemémy alázás, alázatosság, mélytorok(érzéki/vad, akár könnyezésig), Bugyi eltüntetés, Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk azt együtt megvalósíthatjuk :)

Minden, ami Vip-en van kérheted, itt csak Veled foglalkozok!

Extrák: (Priváton) Anál: vibrivel 5000 kr.(nem mindig,ezért nyugodtan rákérdezhetsz!) Dp vagy Vibrátoros lovagló Puff: 8000 kr. - análisan nem vállalom! Test olajozás: 2000 kr.

💋 💋

* Ha halk, vagy torzít a hang szólj kérlek és állítok rajta!

* Ha kamerát kapcsolsz és kidob, probáld ismét és működni fog:) vaaagy, ha free-be bekapcsolod a kamerád, akkor vip-en már nem dob ki.

* Ha szivet szeretnél küldeni a szmájliknál, akkor tegyél elé egy pontot vagy bármit, mert masképp nem küldi át, vagyis én nem látom! pl. szia ♥, vagy pl. .♥.

Nézd meg " Szexy~Szexy " videóit is!