" Szexy~Szexy'

✮ élveznél? én is! :) ✮

Sziasztok!

*Pár napig akciósan élvezheted ki a videókat! 1000 kr. bármeik videó megtekintése :)

SZERETNÉD, HOGY ÉREZZELEK? AKKOR.....

LEPJ MEG VÁRATLANUL REZGő AJÁNDÉKKAL ÉS EGYüTT ÉLVEZHETJüK! 😉 (imádom)

Köszönöm mindenkinek a sok izgatást és az élvezetes perceket!

ONLINE: Szinte minden nap:)

Ha nem vagyok online, írj üzenetben és egyeztessünk időpontot! Amint tudok válaszolok! (ha ajándékban üzensz hamarabb észreveszem, mint a sima borravalóban, amelett van, h elsiklok.)

Üzenetekre válaszok: Szivesen válaszolok az üzenetekre vagy időpont egyeztetésre is! Kérdezhetsz, kérhetsz, megoszthatsz gondolatokat, fantáziát, ötleteidet vagy bármi mást! Bali, szia, csak keso este leszek edike:) hatha meg fennt leszel akkor:) Ricsi, hat en kivoltam az tuti, h mien bamba volt a kapusss Papa, koszonom, h fenntmaradtal! joejt neked es szep almokat kivanok! Fix, gondolom mar szunyokalsz:) joejt oda iss! Sw, ihajcsuhajjjj:) neked is szep almokat! Geszti, :) koszonom a szep viragot! szep hetveget kivanok neked! ---- ㋡㋡㋡㋡㋡㋡---- Ingyenes Chat: popsi muti, incselkedések, amitől megmozdul odalennt valami:P mindenből egy kis ízelítő, hogy mit is kaphatsz Vip-en és Privát-on:) Ha szeretnéd, hogy bármit átvegyek free-ben 500 kredites ajcsiért szivesen megteszem vagy Vip-en/Privát-on. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟Vip és Privát chat🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Vip chat:25o kr/percen -csoportos Vip- 4 kamera mehet egyszerre! (bárki beléphet és írhat, többen vagyunk/lehetünk).

Röviden: Maszti, ujjazás, popsi ujjal/pluggal, orál, láberotika, szerepjáték, olaj, testápoló, többféle kameraállas/zoom, strip, többfele jatékszerek és ruhák/cipők....

Arcom és hangom mindig hallhatod és láthatod, kérhetsz többféle kameraállást, zoom-ot! Az ujjaimat szeretem a puncimban edzeni vagy a puncimat edzeni az ujjaim segítségével:P és a vibrim sem szeretem kihagyni a játékokból.

A Lovense lush(free-ben is) segitségével "váratlanul" izgathatsz kisebb/nagyobb rezgésekkel, amivel imádok élvezkedni(halkan megsúgom, hogy ezzel élvezek el a legkönyebben, de ha nincs lehetőséged, erősekkel izgatni, a kicsik is hozzásegíthetnek az élvezethez hosszabb játéknál.) deee kis hergelésnek is lehet használni, benedvesíthetsz vele és hamar is kivégezhetsz:P Itt az írányítás tényleg a Te kezedben van! :)

Punci + popsi is játszhat egyszerre az ujjaim segitségével vagy az análplugom is bevethetjük :) Az ajkaimmal imádok kényeztetni, finoman cuppogva és bevadulni attol ahogy megkívánsz! A szerepjátékokat is nagyon szeretem, van valami izgato benne, mint abban is ahogy itt vagyunk, valami, aminek nincs tétje és mégis izgalomba hoz, feltüzel a hely, a másik személy, itt önmagad lehetsz, de más bőrebe is bújhatsz! A lábaim sem szeretem szárazon hagyni, vagy te nem szeretnéd úgy hagyni? :P szeretek velük kényeztetni! Szeretem szopizni(helyetted is), benyálazni és lábbal izgatni. A csunya/perverz beszédben is van valami izgató és vadító számomra, igy ha izgat téged is és szereted ne habozz kérni! Imádom a testemet bekenni helyetted is:) testápólóval, olajjal de a nyálam is beboríthatja a testem, a lényeg, hogy minél nedvesebb és sikosabb legyek:P

Szeretek táncolni, sztriptízelhetek is külömböző ruhákban,fehérneműkben,cipőkben. Az öledbe riszálhatom a popsim de egy szenvedélyes tánccal is levehetlek a lábadról :)

Van szemüvegem is, ha igényed van rá egy szerephez vagy izgat, ha egy nő szemüvegben csábit el, vagy te csabítod el:)

Szeretek nagyokat élvezkedni, de ne fél perc után kérdezd meg, h mikor élvezek:D izgass és add át magad, engedd, hogy én is izgassalak, h egymásra hangolódjunk és együtt élvezhessünk! :) Hozzuk ki egymásból a maximumot vagy csak élvezz nekem egyet ;)

Ha beszélgetésre vágysz abban is nagyon jó partner tudok lenni, szeretem a komunikatív embereket(én is az vagyok) vagy lassabb játékra jelezd nekem, hogy ne egyből vetkőzzek! Szeretem, ha elcsábítanak ;)

Privát chat:35o kr/percen - Kétirányú hang, nem kell írnod, beszélhetsz:) Itt élvezhetőbb az együttlét, mert csak rád koncetrálok! (ha zavar a kukkoló jelenléte, szólj és kikapcsolom!:) )

- Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!

- Kemémy alázás, alázatosság,

- (Kemény) mélytorok(érzéki vagy vad, akár könnyezésig)

- Minden, ami Vip-en van kérheted, itt csak Veled foglalkozok!

- Bugyi eltüntetés

- Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk azt együtt megvalósíthatjuk :)

Extrák: (Priváton)

- Anál vibrivel - 1 légkalapács után! (nem mindig,ezért nyugodtan rákérdezhetsz!)

- Dp vibrivel - 2 markológép után! vagy ujjakkal kombinálva

- Puff, az az torreádor:) 1 dózer és 2 légkalapács után! vastag szerszámmal rendelkezik, análisan nem vállalom! Képeken/videóban meglesheted milyen is vagy próbáld ki velem;)

--⭐---⭐---⭐- --⭐--⭐----⭐--

🌠 ÉN MILYEN IS VAGYOK? ÉS MiT SZERETEK?

Egy átlagos és normális lány vagyok......

Megismerhető de kiismerhetetlen, nyitott de mégis titokzatos, szétszortan összetett, szabad de ragaszkodó, néha jó és néha rosz vagyok:) deee szerethető!

🌟 Nem vagyok tökéletes!

Nem akarok hibátlan lenni!

Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

Nyitott vagyok sokmindenre, barátságos és közvetlen személyiségem van! Szeretem a jó beszélgetéseket bármiről, a humoros embereket, a sok kacagást és persze a minőségi szexet!!! Szenvedély és vadság! Kérdés, hogy mit hozol ki belőlem?! Szeretem, ha leirod/elmondod a gondolataidat, ha megosztod velem a fantáziád, hogy együtt tudjuk élvezni! Szeretem ha kényeztetnek és viszonozni mégnagyobb öröm! Szeretem, ha bókolnak, ha kedveskednek és még sokmindent szeretek, tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat:)

Az, hogy én ki vagyok, az attol függ, hogy kinek akarsz látni engem!?

Minden szó, amit magamról elárulok egy kis titok neked. Melyekből kirakhatsz egy arcot, aki talán én vagyok.

☆ Irányithatlak is, ha kéred, de Te is elmondhatod, hogy mit tennél velem, mert azzal csak fokozod a vágyaimat. Mondd el, hogy mi izgat, mert, ha tudom, hogy élvezed, annál jobb nekem is, vagy ha látom, az még jobb. :-P

Lehangolni nem lehet, de van, hogy én is elfáradok:P vagy elbamulok😋😋😋

NE FÉLJ MEGSZÓLALNI, ÚGY Free-ben/Vip-en/Üzenetben! Tedd meg az első lépést, mert csak úgy járhatsz .`)👣

💋 Kellemes időtöltést mindenkinek! 💋

Köszönöm, ha időt és figyelmet szántal arra, hogy elolvasd az adatlapomat, amiből máris megtudtál jó pár dolgot rólam:) de én még nem is tudom, hogy felkeltettem az érdeklődésedet bármiben is...., gyere és ozd meg velem!

Nézd meg " Szexy~Szexy' videóit is!