" Szexy~Szexy "

Szenvedély-erotika vagy vadság

Szia,

A mosoly amelyet küldesz ☺ :) visszatér hozzád! :)

ONLINE: Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran és igyekszem mihamarabb válaszolni:)

Egy átlagos és normális lány vagyok......

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

Sok mindent szeretek.... Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

☆ Jólesik, ha meglepsz bármilyen kis aprósággal, ha Te is odafigyelsz rám és megosztod velem a fantáziád!


Üzenetekre válaszok: meglepis, sziaaa! mikor lehet latni teged cukisss? szomszed, szia. kb, 16:00-tol leszek ma Sw, sziaa! nagyoon jol, na es te? h megy a melo? Vagi, cenzura M, koszonom a kedvesseged! igazan jolesett! neeem felejtelek el:) na de te se felejtsd el a keresem, hiszen nyertem:P es tartozol:P ám joejt neked! aludj jol es szep almokat! holnapra szep napot! Sziv, holnap besz, ok? szep estet! ㋡㋡㋡㋡㋡㋡

Vip chat (csoportos Vip)

Lovense lush mindig aktív.

Kérhetsz: masztit, popsit ujjal/pluggal, orált, láberotikát, szerepjátékot, olaj, testápoló, többféle kameraállas/zoom, strip/tánc, többféle jatékszerek, ruhák/cipők.... Hang és arc mindig van!

Ha beszélgetésre vágysz abban is nagyon jó partner tudok lenni, szeretem a komunikatív embereket(én is az vagyok). Ha lassabb játékra vágynál kérlek jelezd azt nekem, hogy ne egyből vetkőzzek! Szeretem, ha elcsábítanak ;)

Privát chat- Intimebb és személyesebb az együttlét. Itt csak kettesben vagyunk, és beszélhetsz is.(ha zavar a kukkoló jelenléte, szólj fee-ben és kikapcsolom!:) )

Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!, Kemémy alázás, alázatosság, mélytorok(érzéki/vad, akár könnyezésig), Bugyi eltüntetés, Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk azt együtt megvalósíthatjuk :)

Minden, ami Vip-en van kérheted, itt csak Veled foglalkozok!

Extrák: (Priváton) Anál: vibrivel 5000 kr. után! (nem mindig,ezért nyugodtan rákérdezhetsz!) Dp: 8000 kr. után! Vibrátoros lovagló Puff: 8000 kr. után! - análisan nem vállalom! Test olajozás: 2000 kr. után.

💋 💋

* Ha halk, vagy torzít a hang szólj kérlek és állítok rajta!

* Ha kamerát kapcsolsz és kidob, probáld ismét és működni fog:)

* Ha szivet szeretnél küldeni a szmájliknál, akkor tegyél elé egy pontot vagy bármit, mert masképp nem küldi át, vagyis én nem látom! pl. szia ♥, vagy pl. .♥.

Nézd meg " Szexy~Szexy " videóit is!