**"Szexy~Szexy"**

Szenvedély-erotika vagy vadság

Szia,

* Par napig barmelyik video 1000 kr.-ert nezheto meg! Elvezzd ki az akciot :)

ONLINE: Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran és igyekszem mihamarabb válaszolni:)

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

Egy átlagos és normális lány vagyok...... Sok mindent szeretek.... Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

Üzenetekre válaszok: makos, szia bekalab:P gati, es miert nem irtal, h kb mikor josz???? teeee! akkor itt lettem volna. igy h egyszer vagy es nem elkeruljuk egymast. en sem ulok mindig a gep elott! 17:30(most is vagyok) egy orat kb. aztan este 20:00 korul ismet. de ha irsz egy pontos idot vagy nagyjabol en itt leszek akkor. hara, az este hamar bealudtam es elvittek eloled, de remelem ma lathatlak! :) Sw, :P h telik a napod? mikor lathatlak? Kv, bedig de, csak alig latlak mostansag:/ de mibol gondolod ezt? ㋡㋡㋡㋡㋡㋡ Freeben is padlora kuldhetsz ;) szeretem ha a bugyim iss nedves lesz a varatlan izgatasoktol:P

Vip chat (csoportos Vip)

Egyszerűen csak oszd meg velem, hogy mire vágysz!

Maszti-élvezkedés/élvezés, anál ujjal vagy pluggal, láberotika, szerepjáték, orál/mélytorok, csúnya beszéd, erotika, ruhák...., zoom, többféle kamera állás, strip/tánc, testápoló, olaj.....

Mindig a partnertől függ, hogy mit is csinálunk.

Egyedül élek, néha jolesik valakivel beszélgetni. Neked is hiányzik egy kis társaság?... ha szeretnéd én meghallgatlak. Szégyenlős vagy? ááá ... csak a gondolatod írd le, amire akkor, és abban a pillanatban gondolsz. Talán megkönnyebülsz, és felsóhajtasz utána, mint egy kellemes orgazmus után. A vágyainkat sok mindennel ki lehet elégíteni.

Hamar megszabadulok a ruháimtól, de ha....... neeeem csak ledobom, hanem Te varázsolod le rólam, az még izgatóbb lehet. Szeretem, ha elcsábítanak. Érezni azt, hogy egy igazi férfival van dolgom, aki nőként kezel, és megérint a gondolataival, szinte velem van, és együtt éljük át azt a pillanatot.

Privát chat- Intimebb és személyesebb az együttlét. Itt csak kettesben vagyunk, és beszélhetsz is.(ha zavar a kukkoló jelenléte, szólj fee-ben és kikapcsolom!:) )

Bilincs, extrémebb szerepjátékok-inyencségek-egyéni kérések!, Kemémy alázás, alázatosság, mélytorok nagy vibrivel (érzéki/vad, akár könnyezésig), Bugyi eltüntetés, Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk azt együtt megvalósíthatjuk :) + ami Vip-en van kérheted, itt csak Veled foglalkozok!

Extrák: (Priváton, ésss nem mindig, ezért nyugodtan rákérdezhetsz! )

Anál vibrivel 5000 kr. ajándék után

Dp vagy Vibrátoros lovagló Puff: 8000 kr. - análisan nem vállalom!

Test olajozás: 3000 kr.

💋 💋

* Ha halk, vagy torzít a hang szólj kérlek és állítok rajta!

* Ha kamerát kapcsolsz és kidob, probáld ismét és működni fog:) vaaagy, ha free-be bekapcsolod a kamerád, akkor vip-en már nem dob ki.

* Ha szivet szeretnél küldeni a szmájliknál, akkor tegyél elé egy pontot vagy bármit, mert masképp nem küldi át, vagyis én nem látom! pl. szia ♥, vagy pl. .♥.

A félelem egy lehangoló érzés... dee ITT NEM kell félned semmitől! ITT önmagad lehetsz, hisz nem kell senkinek sem megfelelned! Beszélhetsz a rosz és a jó dolgokról! Beszélhetsz a fájdalomról és az örömről egyaránt!

Nézd meg **"Szexy~Szexy"** videóit is!