" I Szexy~Szexy I "

Engedj a vágynak : )

ONLINE : Szinte minden nap:) Ha elkerülnénk egymást írj bátran, és igyekszem mihamarabb válaszolni:)

Ha időpontot egyeztetünk mindig a szerint veszem, aki ír hamarabb, vagy előtte jelezte már nekem, hogy x napon szeretne jönni. (csak hogy ne legyenek félreértések) ! ! ! Az időpontok elcsúszhatnak, ha előtte dolgozok, és nem csak a megbeszélt időre jövök fel.

🌟 Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni! 🌟

☆ Egy átlagos és normális lány vagyok. Sok mindent szeretek. Tapasztald ki vagy derítsünk fel együtt új dolgokat. ㇱ

***************** A bemutatkozó videót kikapcsoltam, mivel többen is jelezték, hogy minden belépéskor elindul, ami zavaro. De ugyan úgy megnézhető ingyenesen a videók között :)

Mit láthatsz a Fan Clubba? Több mint 550 kép és 66 videoból csemegézhetsz :) (2024 aprilis) - Olyan képeket, amiket eddig nem :) - Videókat, amiket korlátlanul nézhetsz: ) - Visszamenőleg is nézhető minden videó - Ingyen privát üzenetet írhatsz határtalanul, amire tudok válaszolni csak Neked :) + Értesatéseket küldök mindenkinek pár dologról :) Ha vannak olyan képek, vagy videók, amiket szeretnél látni, írd meg üziben, és igyekszem olyan tartalmakat készíteni, hogy több mindenkinek is kedvébe tudjak tenni :) Szóval csak bátran írd le mit szeretnél látni, vagy hallani :) Fan klub videók: aprilis 15-en, 20-an es 26-an lesznek uj videok *****Sima Videok: Havonta új videók! Élvezetes időtöltést hozzá! A videók árazása tartalom, és hossz szerint van :)

Extrák + kreditekert:

- Free-ben egyéni kérés 500 kr. (más ruha, popsi muti hosszasan, másik bugyi (atöltözés)...)

- 1 jégkocka free-ben 2000 kr / 2db jégkocka 3000 kr

- Testemre irom a neved 20 percig 3000 kr. / 30 percig 3500 kr. / 45 percig 4200 kr / 1 órara 5000 kr

- Testápoló popsira free-ben 2000 kr

- Olaj popsira free-ben 2000 kr

- Test olajozás, testápoló Vip/Privat barho 3000 kr. - Bugyi széttépés, akár rajtam.... 7000 kr.

- Óvszer kérés 2000 kr.

- Zene kérés 1000

Üzenetekre válaszok: * Minden Hétfő 21:00 és Péntek 00:00 álltalaban foglalt vagyok Pentek 00:00 foglalt Vasarnap 22:00 foglalt Szabi, szia. szivesen :) orulok, h ennyire elvezted:) lehetek igen, kb mikor lenne jo neked? ha irsz egy idot akkor igyekszem ahoz alkalmazkodni. (koszonom a borravalot, nagyon figyelmes vagy!) joejszakat szomszed, akkor csak jovoheten tudsz lenni mar? Maki, joejt mezes :) Levi, jah... semmi gond:) vartam a megszokott masfel percet, nem irtal gondoltam, h nemleszel mar akkor. este valamikor? vagy pentek? fixi, megszakadt... freeben de nem latlak... meglepis, ez nem az... oke:) csak nyugodtan. 11-12 -ig itt leszek most Clement, na joo , extra jokislany leszeeeek:P Baliherti, elnezest, de eleg ramaty ma a netem, ha esetleg nemtudnal ma mar lenni akkor szerda este is leszek. kibic... miert ne erne, ha ez van, most is leszek, te meg sehol gondolom : ) vagy csak szandekosan kerulsz? :) Cc, hat ez az, h nemtudod mi van:D veszem eszre h nagyon elvagy tajolodva valamerre:P csak nem szerelmes vagy ?: ) a kinaizasba nemlehet elfaradni :) es milyen az uj hely amugy? green, szia. koszonom en jol, hamar eltelt, en sem voltam most a napokban. de mar leszek. josz amikor lesz kedved, meg idod :) szep valasztas a szivecske :) Fonok, sajnos cenzura.. Hodolo,joreggelt :) latom azert meg fennt voltal tovab:) koszonom az ajandekokat, meg a meglepetest is:) ㋡㋡㋡㋡㋡㋡ Szeretem a váratlan izgatásokat :P a többit Rád bízom :) ...dee csak, ha Te is rám bíznád magad :)

Vipen: Maszti ujjal, átlagos dildóval, csikló izgatás, szerepjátékok, a kamera mozgatható , igy sok póz megvalósitható, csúnya beszéd, orál átlagos dildóval, mélytorok, nyálcsorgatás, farok verési instrukcio, vélemény mondás...

- Anál ujjal, pluggal

- Nézhetem, és kérhetem, h rám élvezz, akár arcra verethetem , vagy cicire, lábakra:)

- Sztriptiz, amihez kérhetsz zenét is :)

- Pornó nézes...

- Combfixek, bokafix, harisnya, térd fix, harisnyaktő, titokzokni, bikinik, badyk, babydollok, melltartok több szinben, bugyik, cicaruha, szoknyak, ruhák, ing - magassarkúk....

- Test olajozás, testápoló: egy-ket testrész, nem kerül extrába (pl.cici, vagy popsi...)

...és még amit közösen kitalálunk :)

Privaton: Kérhető nagy dildóval játékok :) Ahol Te is beszélhetsz, és kettesben vagyunk :)

Anál : - átlagos dildóval 2 x 3000 kr. rezgő utan (ujjazom közben a popsim, h az izmok kellően ellazuljanak, ezért kérlek rezgőben küldd az izgatást!)

- nagy dildóval 3 x 3000 kr. rezgő utan

Dp vibrivel : 3 x 3000 kr. rezgő utan

---- Lovagló Puff - amit instrukciókhoz használok, vagy ha mást kívánnál meg:P szóval abba nem ülök bele, de minden máshoz használhatjuk :)

Bilincs, extrémebb szerepjátékok - inyencségek - egyéni kérések!

Kemémy alázás, alázatosság ...

Mélytorok nagy vibrivel (érzéki/vad, akár könnyezésig),

Bugyi eltüntetés,

Szemüveg, kalap, maszkok, szopo allarc ....

Fenekelés éssss még amit a fantáziánk kitár nekünk, azt együtt megvalósíthatjuk :)

Egyszerűen csak oszd meg velem, hogy mire vágysz! Mindig a partnertől függ, hogy mit is csinálunk.

Rezgos jatékok: Lovense Lush, és Domi

Egyedül élek, néha jólesik valakivel beszélgetni. Neked is hiányzik egy kis társaság?... ha szeretnéd én meghallgatlak. Szégyenlős vagy? ááá ... csak a gondolatod írd le, amire akkor, és abban a pillanatban gondolsz. Talán megkönnyebülsz, és felsóhajtasz utána, mint egy kellemes orgazmus után. A vágyainkat sok mindennel ki lehet elégíteni.

Hamar megszabadulok a ruháimtól, de ha....... neeeem csak ledobom, hanem Te varázsolod le rólam, az még izgatóbb lehet. Szeretem, ha elcsábítanak. Érezni azt, hogy egy igazi férfival van dolgom, aki nőként kezel, és megérint a gondolataival, szinte velem van, és együtt éljük át azt a pillanatot.

~ . ~ Ne csak egy monitort láss bennem! Annál több van itt :) Egy cserfes lány, aki szinte mindig mosolygós, aki kiváncsi a gondolatodra, és néha túl kiváncsi is :) Aki sokat beszél, de befoghatod a számat többminnel is :P :) Ez nem egy pornó, h beletekerj, és egyből a lényegre elélvezz... itt kiélvezheted és kiélheted a vágyaidat velem, dee akár elképzelhetjük, hogy pornót forgatunk közösen is :P Itt vár Rád egy vidám lány, aki szeretné látni hogy milyen hatást váltok ki belőled, aki szeretné hallani, vagy olvasni a fantáziád. Suttogj a fülembe a vágyaidból, érintsük meg egymást a távolból. De persze azt is lehet, hogy csak megmutasd ahogy elélvezel, engem izgat ha láthatom, és nekem adod minden cseppjét :) Sokan mar ismertek itt, de van még, aki nem... nem szeretem húzni az időt, de imádok beszélni, incselkedni, kimondani, amire gondolok, a fantáziám, a vágyakat, és lehet sokat kérdezek, kiváncsiskodom, h te mit szeretsz, mire vágysz... de én akkor élvezem, ha érzem, h a másiknak jó amit csinálunk. Ha szeretnél meztelen, vagy közelről valamit megnéznél rajtam, csak szólj, lehet azt is :) Nem muszáj elélvezni, lehet csak élvezni a pillanatot, vagy csak élvezkedni :) Rövid idő alatt is lehet jót élvezni, és ugye te már látsz kis ezt azt , de ne kérd, h 2-3 perc alatt élvezzek el :) élvezkedhetek, élvezhetem , akár 1 percet is kilehet élvezni, de elélvezni nemtudok 1 perc után :) Ha kamerát kapcsolsz, nem muszáj tisztelegj egyböl, sőőőt... én szeretem nyugalmi állapotban látni a hatást, a reakciót ... hogy az én hangomra kezd el keményedni, az én látványomat kivánja... Dee egy vágyakozó tekintet is izgató tud lenni : )

💋 💋

A félelem egy lehangoló érzés... dee ITT NEM kell félned semmitől! ITT önmagad lehetsz, hisz nem kell senkinek sem megfelelned! Beszélhet a rosz és a jó dolgokról, a fájdalomról és az örömről egyaránt!

Nézd meg " I Szexy~Szexy I " videóit is!