Cinti

Nézz be hozzám!

Orarend:

Majdnem minden nap vagyok délután:) Ha tudok akkor itt vagyok délelöt is:) De ha nem érnél el,akkor tudsz küldeni nekem üzenetet,a mit egy kis ajándék mellé csatolsz:ha tudok jönni :akkor a profilom végén az üzenetéknél minden féle képen üzenek -puszika!!

____________---------------------__________

Bemutatkozás:

Szia Cinti vagyok!

Én egy inteligens és mindig jó kedvü bujós kis Nőci vagyok:szeretem ha udvarolnak nekem,szép szavakkal halmoznak el,és nagyon szeretem ha kapok szép kis ajándékokat :hiszen én is mint mindegyik Nő örülök minden aproságnak:)

____Vipen____

arc ,hang,maszti ujjal-vibrivel,punci ujjázás,popsi maszti/ 2 ujjal ,bugyika eltüntetés, vibri szopi, szerepjátékok:) olaj, testápolo:bekenhetem az egész testemet, ha azt szeretnéd:)

Ami feldob :

Szeretem a határozott és inteligens pasikat.. akik még nem felejtették el, hogy kel údvarolni egy Nőnek!

Ami lehangol :

Aki nem megfelelően viselkedik Velem(sérteget) Azt secc perc alatt kirakom gondolkodás nélkűl!!!

*************************************************************************************************************************

Sziasztok fiuk!! Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm szépen az ajándékokat_Mindenkinek puszika és nagyon szép napocskát:.))

***********************************************************************************************************************

Válaszok üzenetekre :))*

Szia! Jerrilee1119! Köszönöm szépen a pezsgöt ,kár ,hogy nem veled bontottam ki! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám....Boldog Új évet kívánok neked!

Nézd meg Cinti videóit is!