♥ Lora ♥

:) :*

Bemutatkozás:


"...A szélsőségek jegye: gonosztevők és szentek. Erős szexualitás, aszkétizmus. Foglalkoztatja a vallás, a misztikum. Bizonyos agresszivitás jellemzi, mely nem győzhető le a végtelenségig. Akkor támad ha veszélyben érzi magát..."
(Skorpió)

Üdvözöllek a Mypage-emen! :)

Ha szereted és értékeled azt a szépséget, ami nem egy üres fejjel párosul, valamint egy határozott, vagány csajra vágysz, akkor lépj be hozzám. Ha kihozod belőlem a maximumot, akkor nem fogsz csalódni, ez 100% ;)

Nagyon szépen köszönöm az ajándékokat, borravalókat és nagyon örülök a hozzájuk írt személyes üzeneteknek is! :* Az pedig kifejezetten nagy öröm számomra, hogy 1-2 kedves vendég akkor sem feledkezett meg rólam, mikor átmenetileg nem voltam elérhető az oldalon :)


Hogy mi az, ami feldob?

Leginkább az, ha kedves, humoros, intelligens úriemberekkel töltök el kellemes perceket VIP-n. Add meg a tiszteletet, mert Én is megadom neked. Részben ezzel hozhatod ki belőlem a fentebb említett maximumot...
Ha van konkrét elképzelésed arról, amit látni szeretnél, az csak plusz pont.
Szeretem, ha úriemberként viselkedsz és az ingyenes adásomban egy-egy ajándékkal, borravalóval motiválsz :)

Lehangolni pedig az szokott, ha valaki siettet privin vagy éppen nem vesz aktívan részt a műsoromban. Szeretem, ha pozitív visszajelzést kapok arról, amit csinálok :)
A primitív embereket szimplán csak tiltom, nem állok le vitatkozni, nem süllyedek le a szintjükre. Nem csípem, ha nem köszönsz se a privi elején, se a végén.
Kéregetni pedig felesleges, mert amit szabad, azt úgy is megmutatom ingyenes chaten, csak legyél picit türelmes :) Persze ha úriember vagy, szívesen veszem, ha időnként megajándékozol köszönetképpen :o)
Ha éppen privin találsz, akkor valószínűleg megelőztek Téged, ez esetben várj picit, vagy kapcsolódj be a műsorba, de mindenképp az elsőként betérő vendég kívánságait tudom csak teljesíteni! Így könnyebb nekem is összpontosítani, hogy valóban a maximumot nyújtsam.*****************************************************************************************
Privin:

> láthatod az arcomat, hallhatod a hangomat (nagyritkán előfordulhat, hogy nem tudok hanggal szolgálni, de ez meglehetősen ritkán fordul elő)
> maszti akár 5 ujjal (pár perc türelmet igényel), vibrivel
> popsi maszti 2-3 ujjal (idővel akár 4-5-tel is), dildoval
> orál sok nyállal, mélytorok akár könnyezésig
> ciciszex, nyálcsorgatás bárhova, amit csak megkíván a fantáziád
> csúnyabeszéd abban az esetben, ha leírod, mit szeretnél hallani
> alázás - leírhatod az elképzelésedet vagy rámbízhatod az irányítást
> stiptease bármilyen zenére, amit csak szeretnél
> tangaeltüntetés, stb... és persze...
> ...ha van valami elképzelésed, természetesen megbeszélhetjük ;)
Egyébiránt nagyon jó beszélgetőpartner is vagyok adott esetben, ha arra van szükség.

*****************************************************************************************

Nézd meg ♥ Lora ♥ videóit is!