Jümi

I like play

Bemutatkozás

Órarendem :

Minden nap elérhető vagyok ,napközben és este is , de ha szeretnél előre megbeszélni időpontot az is lehetséges


Bemutatkozás:

Eléggé őszinte lány vagyok . Szeretem a tartalmas beszélgetést és szòrakoztatni!!! Életvidám , energiadus , fantáziában gazdag ....

Nem vagyok tökéletes de igyekszem megfelelni (magamnak ) :)

Mit szeretek?

Szeretem a jò beszélgetéseket , és persze a szexet!!!

Szeretem cam2cam-ot mert akkor láthatlak és látom hogy élvezed ez engem is feldob. Szeretem a határozott pasikat vagy lányokat nem vagyok válogatós :)


Ami lehangol :

Nemszeretem ha valaki belép vipbe és aztán elhalgat és elvárja hogy gondolatolvasó legyek . Ha akarsz valamit és tusz beszélni is akkor nyugodtan modjad ki amire gondolsz. Szívesen teljesítek bármien kérést ami fizikailag lehetséges. Ha valimre azt mondom hogy nem megy akkor fogd föl hogy nem.

Ami miatt kidoblak:

Csak akkor doblak ki ha megérdemled alapvetően türelmes vagyok de van amit nemvagyok hajlandó elviselni Pl: Ha az áron alkudozol: az ár fix és nem alku tárgya viszont cserébe elég sok oldalú vagyok. Ha olyat kérsz amit csak privátba lehet megcsinálni , elég sok mindent mutatok magamtól is nemkell kérlelni. Mielőtt kidoblak figyelmeztetlek hogy legyen esélyed változtatni a viselkedéseden.

Pisi kaki ököl nincs

Ha szeretnél megosztani velem bármit szivesen megnézem ( akár perverz dolgokat is ) , vagy ha csak egy kis beszélgetésre vágysz nézz be hozzám !!!

Még több videó