orchideax

Kérlek olvass profilt! :)

Sziasztok Kedves vendégeim!

Videók: Akcióóó! Találtok olcsóbb és drágább videókat is rólam. Az ár attól függ, hogy mi van az adott videóban :)

Rengetegen kérdeztétek miért nincsenek videóim, valamint kértétek, hogy legyen. Ennek a kérésnek eleget téve, néhány napja láthattok rólam videókat, melynek a választéka folyamatosan bővülni fog! (ezért is érdemes naponta látogatni a profilomat :P)

Meglepetés: aki szeretné, hogy egyedi videót készítsek neki, nem kell mást tennie mint küld nekem egy ajándékot és abban részletezi milyen videót szeretne látni rólam, én pedig itt a profilomon válaszolok mindenkinek név szerint! :) A válasz tartalmazni fogja azt, hogy amennyiben elkészíthető (vállalható dolgot kért e az illető) a videó, mennyi kreditért vállalom. Ezután mindenki eldöntheti, hogy szeretné-e :)

Órarendem:
MINDEN HÉTKÖZNAP A DÉLELŐTTI ÉS DÉLUTÁNI ÓRÁKBAN VAGYOK FENT!!! Kérésre természetesen megbeszélhetünk egyedi időpontot is :P Küldjetek ajándékot és abban írjátok mikor szeretnétek, hogy itt legyek. Amennyiben nem megfelelő az időpont akkor itt jelzem!


Bemutatkozás:
Ha huncutkodásra vágysz vagy érzéki gyönyörre, netán csak beszélgetni szeretnél, akkor várlak! :) Én egy nagyon mosolygós, kedves, életvidám, pozitív lány vagyok, aki semmi jónak az elrontója :P

Ajándékért kérhetsz:

- popsi mutit

- táncot

- cicit melltartóban

Vip és Privát:

Sokan kérdeztétek, hogy mi a különbség a Vip és a Privát között. Vipen egyszerre többen bent lehettek és írhattok nekem és én is láthatlak titeket, míg Priváton csak 1 vendég lehet bent és csak ő írhat nekem és én is csak őt láthatom! Aki azt szeretné, hogy csak az ővé legyek mindenképpen a Privátot ajánlom neki :)

Azoktól előre is elnézést kérek akik éppen Vipen vannak bent nálam és "kiesnek" mert elraboltak Privátra. Kérlek legyetek türelmesek és ha végeztem jövök is vissza hozzátok! Köszönöm a megértést! :)

Ohmibod, Lovense Lush:

Nincsen egyik játékom sem jelenleg, amennyiben igény lesz rá akkor beszerzem majd őket! Ha valaki szeretne meglepni esetleg valamelyikkel akkor jelezze :P

Ami feldob:
Szeretem ha: kedves, aranyos, vicces, mosolygós vagy Te is. Nagyon felizgat, ha én is látom, hogy ki van a kamera másik oldalán, főleg amikor jól érezzük magunkat :)


Ami lehangol:
Ha erőszakos, akaratos, bunkó vagy és sürgetsz! Az ilyen emberek inkább kerüljenek!

Üzenet: 1londonisrác: amiket beszéltünk az oké, de ma nem tudok jönni! :) mind a kettő persze! :P

BANDI4321: beszéljük meg, minden hétköznap du 2-től vagyok online kb 5ig :):):))) várni foglak :PPP

Nézd meg orchideax videóit is!