Lamuella

Carpe diem!

Órarendem:



Bemutatkozás:

Bemutatkozásként a Csillagjegyem jellemzését használnám a leírtak A-Z-ig jellemzőek rám. :)... SKORPIO :

Egy Skorpió mellett lehetetlen unatkozni, inkább felkavarják az állóvizet, mintsem eléldegéljenek a langyos vízben. Kétségtelen, hogy a végletességük miatt a legrosszabb jegy címet kivívták maguknak.Nagyon sokfélék, nehéz őket kiismerni vagy gyűlölnek, vagy szeretnek, átmenet nincs. Egy Skorpió mindenét képes odaadni annak, akit kiválasztott, legyen az férj, barát, gyerek, és ha meg kell őket védeni, nem ismer akadályokat. A türelem semennyire nem erős oldala, 10-ig meg kell tanulniuk elszámolni.

A Skorpió marását vélhetően már mindenki ismeri, kegyetlen tud lenni, ha sérelem éri. Ha megbántva érzi magát, nem mutatja ki nyíltan, kivárja az időt, ha kell, éveket is, hogy megbosszulhassa. Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Bármit képes megtanulni, a mélyére ásni és elsajátítani, az emberek veséjébe lát. Szeret kisajátítani, elengedni viszont képtelen. A legösztönösebb jegy, amely nem kíméli sem magát sem másokat: könnycsepp, harc, szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellettük.

izgalmas, titokzatos és mély érzésű nagy hatással tud lenni másokra minden helyzetből képes talpra állni, megújulni erős az akaratereje, megbirkózik a lehetetlennel is nem fél a kihívásoktól, mindenáron győzni akar szenvedélyes, a szexualitás fontos számára kiválóan működnek a megérzései, átlát a szitán karizmatikus titoktartó




Ami feldob:

mindennek, ami adrenalin ha ellenőrzés alatt tarthatom a dolgokat a nem szokványos dolgoknak



Ami lehangol:

mellébeszélés

gyengesség

ha untatnak


Még több videó