Playmatenyuszika

Gyere töltsd velem az időd!:$

Órarendem:
Általában keső delutántól vagyok elérhető illetve akkor biztosan , ez azt jelenti , hogy 18-tól éjfélig.


Bemutatkozás:
Szia Baby! 19 éves vagyok, szép hosszú fekete hajam van, barna bőröm, vekony testalkatom,nagy termeszetes cicim, formas popsim. Ha szórakozni,játszani esetleg hölgy társaságra vágysz és beszélgetni szeretnél hívj VIP-re, mindenről el lehet velem beszélgetni.Vannak extra szolgáltatások VIP-en. Ilyen például a főzés mesztelenül illetve fehérneműben, fürdés és borotválkozás fürdőszobában. Ezekre kedden és csütörtökön van lehetőség. Szivesen táncolok és egyebek, a te fantazaidra bízom , ha normál keretek között kérsz megteszem. Vasárnaponként szexi koktélruhákban várlak! De persze mindennap mutatok újat és keszülök műsorral is. Ingyenesben nincs vetkőzés és egyebek , ha jobban megismernél és többet akarsz látni belőlem vigyél el VIP-re. Szeretném ha jól éreznénk magunkat együtt, ém ezért mindent meg teszek amit lehet! Kedvenc "eszközeim" : tejszínhab,csoki,banán stb. :)


Ami feldob: Szeretem ha a partner, értelmes és okos. Egeszséges keretek között gondolkodik, kreatív , és helyesen ír! Nem vicc , nekem ez fontos. Persze nem tökéletes helyesírást várok el, nekem sem 5* :) Tánc , cici masszírozást imádom csinálni magamnak.




Ami lehangol: Muatsd ezt mutasd azt ingyenesbe, kaki,pisi.labujj és társai még VIP-en sem! Kicsit félénkebb és visszafogotabb vagyok akkor válassz ,ha neked ez nem jelent problémát, de izgalomban nem lesz hiány:))



Még több videó