MoonShine

Izgalom élesítve

💠 Lovense Lush Pleasures💠

💗#DUPLA LUSH#💗

Órarendem: Minden nap!!!😊

Vip és privat show időpontegyeztetésére is van lehetőséged. Abban az esetben írj kedves üzit mikor jó neked és ha időm engedi megpróbálok eleget tenni a kérésednek .

Bemutatkozás:

Imádom a szexi, szép, igényes fehérneműket, és szívesen hordom is őket. Ha gondolod megtekinthetsz bennük! Kedvelem a szerepjátékokat (nem extrém), ha van kedved játszadozhatunk, szeretek mindig más szerepbe bújni:) Nagyra értékelem ha Úriember vagy, az intelligencia számomra sexy:) Légy figyelmes és járj a kedvemben hidd el viszonzásra talál a sok kedvesség!

A magánéletem Tabu !! Légyszíves tartsd tiszteletben !!!


Ami Vipen van: sztriptíz, szopi különböző méretekkel, mélytorok, olajozás,popsi ujjal es különféle jàtékszerrekkel , domina szerepjátékok., bilincs

Lovense Lush, Ohmibod 2.0 okosvibratorok( amiket ha rezegtetsz eljuttathatsz a gyönyörbe:)

Már dupla Lush-sal is kivégezhetsz!!!!! egy popsiban egy punciban!!!!!


Ami Vipen nincs:

elérhetőségek (tiéd sem érdekel én sem adok ki SOHA SENKINEK semmilyen elérhetőséget. Nem azért vagyok itt hogy partnert keressek magamnak. meg különben is tilos, úgyhogy ezt a témát kerüljük ki ha lehet


Ami Priváton van: ua.mint vipen csak itt sokkal meghittebb az együtt töltött idő hangodat is hallhatom és kukkoló sem jöhet be ! Itt csak a Tiéd vagyok:)


UI: aki nem megfelelően viselkedik(sérteget engem vagy a vendégeket, zaklat, fáraszt,nem tisztel) az automatikusan tiltásra kerül!!!!!!!!

💎Üzenetekre válasz(ok)💎💌💌💬💭

Proci::Joreggelt!!! Nem ugy ertettem a szo jelenteset!!!

Axel::: De orulok hogy irtal😘 Köszönön megvagyok. Veled mizu?? Pont minap gondoltam rad! Pusziii Hajaska

Nézd meg MoonShine videóit is!