*"MoonShine"*

Izgalom élesítve

💠 Lovense Lush Pleasures💠

💗#DUPLA LUSH#💗

💣#Domi AKTÍV#💣

⏰ Órarendem: Minden nap!!!😊

Vip és privat show időpontegyeztetésére is van lehetőséged. Abban az esetben írj kedves üzit mikor jó neked és ha időm engedi megpróbálok eleget tenni a kérésednek .

💋Bemutatkozás💋

Imádom a szexi, szép, igényes fehérneműket, és szívesen hordom is őket. Ha gondolod megtekinthetsz bennük! Kedvelem a szerepjátékokat (nem extrém), ha van kedved játszadozhatunk, szeretek mindig más szerepbe bújni:) Nagyra értékelem ha Úriember vagy, az intelligencia számomra sexy:) Légy figyelmes és járj a kedvemben hidd el viszonzásra talál a sok kedvesség!

A magánéletem Tabu !! Légyszíves tartsd tiszteletben !!!


👩‍💻 Ami Vipen van: sztriptíz, szopi különböző méretekkel, mélytorok, olajozás,popsi ujjal es különféle jàtékszerrekkel , domina szerepjátékok., bilincs

Lovense Lush, Ohmibod 2.0, Domi okosvibratorok( amiket ha rezegtetsz eljuttathatsz a gyönyörbe:), 💤💤💦💦😋😍🤗

Már dupla Lush-sal is kivégezhetsz!!!!! Tripla rezgetes Is akár !!! 2lush + Domi 😘😘


Ami Vipen nincs: ☝️🚫

elérhetőségek (tiéd sem érdekel én sem adok ki SOHA SENKINEK semmilyen elérhetőséget. Nem azért vagyok itt hogy partnert keressek magamnak. meg különben is tilos, úgyhogy ezt a témát kerüljük ki ha lehet


👩‍💻 Ami Priváton van: ua.mint vipen csak itt sokkal meghittebb az együtt töltött idő hangodat is hallhatom és kukkoló sem jöhet be ! Itt csak a Tiéd vagyok:)


UI: aki nem megfelelően viselkedik(sérteget engem vagy a vendégeket, zaklat, fáraszt,nem tisztel) az automatikusan tiltásra kerül!!!!!!!!

☝️☝️ Az egy-két perces vipesek kíméljenek!!! Nem kellemes percenként le - fel öltözködni!! Meg amugy is jobban kedvelem, ha kibontakozhatok az együtt töltött idő alatt!!! Köszike előre is!

Üzenetekre válasz(ok)::📩📝💭💬💌

Nézd meg *"MoonShine"* videóit is!