MoonShine

Izgalom élesítve

Lovense Lush Pleasures


Órarendem: délelött, délután és este kb 1-2 ig

Vip és privat show időpontegyeztetésére is van lehetőséged. Abban az esetben írj üzit mikor jó neked és ha időm engedi megpróbálok eleget tenni a kérésednek .

Bemutatkozás:

Imádom a szexi, szép, igényes fehérneműket, és szívesen hordom is őket. Ha gondolod megtekinthetsz bennük! Kedvelem a szerepjátékokat (nem extrém), ha van kedved játszadozhatunk, szeretek mindig más szerepbe bújni:) Nagyra értékelem ha Úriember vagy, az intelligencia számomra sexy:) Légy figyelmes és járj a kedvemben hidd el viszonzásra talál a sok kedvesség!

A magánéletem Tabu !! Légyszíves tartsd tiszteletben !!!


Ami Vipen van: sztriptíz, szopi, vibrizés különböző méretekkel, popo ujjal,. esetleg kis játékszerrel, domina szerepjátékok.


Ami Vipen nincs: elérhetőségek(tiéd sem érdekel én sem adok ki semmilyen elérhetőséget. Nem azért vagyok itt hogy partnert keressek magamnak. meg különben is tilos, úgyhogy ezt a témát kerüljük ki ha lehet


Ami Priváton van: ua.mint vipen csak itt sokkal meghittem az együtt töltött idő hangodat is hallhatom és kukkoló sem jöhet be ! Itt csak a Tiéd vagyok:)


UI: aki nem megfelelően viselkedik(sérteget engem vagy a vendégeket, zaklat, fáraszt,nem tisztel) az automatikusan tiltásra kerül!!!!!!!!


Üzenetekre válasz(ok)::

REMI886: TEssek ??😘mondd

Nézd meg MoonShine videóit is!