"Bunnyka"

Kellemes időtöltést velem! :)

Üdvözöllek az oldalamon! 🤗

Csatlakozhatsz te is a FanClubbomhoz!

Minden kedves régi és új vendégemet szeretettel várom, folyamatosan frissüő, forróbbnál-forróbb tarlamakkal. Hogy mit kapsz itt tőlem, ha havonta előfizetsz?

- Élvezetes, pikáns videók 🎥

- Sexy, erotikus képek, amelyeket csak itt láthatsz! 📷

- Privát chat velem:📩 Korlátlan üzenet írás, csak nekem. Ezeket az üziket csak te és én látjuk! Foglalj időpontot vip/privát showra. Várom az ötleteket, milyen tartalmú videókat és képeket szeretnél látni rólam.
+ ha beállítod, akkor értesítést kapsz, mikor leszek/ vagyok online! 🙂

Írj bármikor ha nem találsz online. Ha vágysz rám, akkor küldhetsz üzenetet időpont egyeztetés céljából, vagy ha csak kedveskedni szeretnél. Itt válaszolok rá.

Üzenetek:

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Én egy kedves, szerény lány vagyok, aki önmagát adja a kamera előtt is. Nem vagyok tökéletes és nem akarom többnek mutatni magam, mint ami és amilyen vagyok. Egy pozitív gondolkodású, intelligens, korrekt, hiteles és megbízható embernek tartom magam.
Ha beszélgetésre, ha kényeztetésre vágysz, akkor jó helyen jársz! 😊

Egy biztos, én mindig olyan kedves leszek hozzád, mint amilyen te hozzám. Szeretek törődni az emberekkel, (a lelkükkel is) és megérteni őket. Beszélgetni hétköznapi dologról, a fantáziákról, fétishekről, örömről vagy bánatról egyaránt. Ha pedig a vágyaidat szeretnéd kielégíteni, akkor tudasd velem mire vágysz, hisz csak úgy fogom tudni teljesíteni azt.

Nagyon tetszenek a kedves, humoros és intelligens férfiak. Szeretem a romantikát, ha kényeztetnek és ha odafigyelnek rám. Egy igazi férfi nem csak magára figyel oda, hanem arra is akivel együtt van, hogy a nő is jól érezze magát az ő társaságában és őszintén élvezze az együttlétet vele.

Ingyenes adásban a szobámban lévő összes vendégemé vagyok és mindenkire odafigyelek. Ne félj megszólalni és ne szégyelősködj! Te is felhívhatod magadra a figyelmem, egy köszönéssel vagy egy váratlan rezgetéssel (ha többet kívánsz látni belőlem). Illetve ajándékért cserébe szívesen mutatok pár dolgot a ruhatáramból. (Fehérneműk, ruhák, lábbelik)

A fizetős műsoraimat illetően (vip és privát), szeretek teljes műsort adni. Kevés idő alatt én sem tudok túl sokat mutatni magamból. Legalábbis annyit nem, amennyit szeretnék. Én pedig a lehető legtöbbet szeretném, hogy megismerhess és megtapasztald milyen vagyok, ha együtt vagy velem.
Egy jó tanács! Mindig a kéréseidnek megfelelően tölts elegedő összegű kreditet, mert nem tudom rövid idő alatt teljesíteni azt, amihez több időre lenne szükség.

Vip show (325 kr):

Egyszerre többen is lehetünk, (mindig elsőbbséget élvez az, aki elvitt), viszont bárki csatlakozhat. Többen is kapcsolhattok kamerát, izgathattok a látványotokkal. Itt kényeztetek kézzel, szájjal, lábbal, cicivel, puncival vagy popsival. Valamint szerepjátékokat is szívesen játszom, lightosabbakat. (Extrémebb privátban.) Játékszerek amilyekkel itt játszom/játszhatsz Lovense Lush, Domi, Osci, Hush, dildó (13 cm).

Ha eseleg zavar, hogy többen vagyunk és azt szeretnéd, hogy csak rád figyeljek és csak veled foglalkozzak, valamint halljalak is, elvihetsz privátra.

(Ha vipen vagyok, akkor meg kell várnod míg visszatérek az ingyenes adásba, mert csak innen tudsz privátra vinni.)

Privát show (500 kr):

Itt csak a TIÉD vagyok, csak RÁD figyelek és csak a TE kérésed teljesül. Ha szeretnéd kikapcsolom a KUKKOlÁST, csak szólj ingyenesben mielőtt elviszel.

Kapcsolhatsz kamerát és hallhatom a hangodat is. Sose félj megnyílni előttem! Nekem tökéletesen megfelel, ha önmagadat adod, légy bármilyen. Én úgy foglak elfogadni, amilyen vagy. :)

Minden egyéni kérést itt teljesítek, illetve azokat, amelyek csak rád és rám tartoznak.

Nagyon szívesen beszélgetek, ha arra vágysz magányos óráidon és jól esne valaki, aki meghallgat és megért.

Ha pedig játszani szeretnél, akkor mondd el mire vágysz. Minden olyan játékszert használok, amit vipen is, illetve egy 17 cm-es dildót. Van egy szilikon pasim, amit csak kérésre használok.

Egyéb segédeszközöket pl. dominához: bilincs, paskoló, lovagló pálca, kötöző..... Játékok: "extrémebb" szerepjátékok, domina, alázatosság, farokértékelés...illetve minden más amire csak vágysz. Csak a képzeletünk szabhat határt....:)

Extrák:

Testápoló/olajozás: 1000/2000 kredit borravaló/ ajándék után

Köszönöm, hogy elolvastad és a velem töltött időt az online lét alatt! 🥰😘

Bunnyka

Nézd meg "Bunnyka" videóit is!