🐰Bunnyka🐰

Kellemes időtöltést velem! :)

Üdvözöllek!

Ha beszélgetni van kedved, ha kényeztetésre vágysz, akkor jó helyen jársz!

Kérlek, légy barátságos minden alkalommal, amikor belépsz a szobámba, üdvözölj engem! Minden kedves vendéget szívesen látok a szobámban, függetlenül attól, hogy mennyi kreditje van.

Én egy igazán kedves, mosolygós, szeretetteljes lány vagyok, aki megfelel a szobába belépő minden kedves vendég igényeinek. Ha szexuális vágyadat szeretnéd kielégíteni vagy ha csak értelmes beszélgetést szeretnél velem folytatni.

Szeretem ha egy férfi kedves és intelligens. Ha tudja, hogyan kell beszélni és bánni egy nővel. Imádom, ha még hozzá humoros is, ha fel tud vidítani, meg tud nevettetni. A szememben akkor leszel igazán férfi, ha azt is tudod, hogy hogyan kell kényeztetni. Imádom ha kényeztetnek és ez nem marad viszonzatlan.

Én biztos, hogy úgy foglak Téged mint ahogy a valóságban is tenném.

Ha magányos óráidon szükséged van valakire, aki meghallgat, én itt vagyok neked. Megoszthatsz velem bármit, örömödet, bánatodat.... Ne félj megnyílni előttem, bármilyen témáról is legyen szó.

Ha vágysz a társaságomra és épp nem vagyok online, akkor küldhetsz üzenetet időpont egyeztetés céljából vagy ha csak épp eszedbe jutottam és kedveskedni szeretnél.

Az üzeneteidre itt válaszolok.

Üzenetek: ✉️

félcédulás: Jó reggelt! Ó jaj szóval van amelyik nekem szól? 😊 Ez aranyos. Igen, jól köszönöm. Remélem te is?! Este fent voltam sokáig, de nem jöttél.. 😟😔

VIP: 275 kredit / perc

PRIVÁT: 475 kredit/ perc (Ha zavar a kukkolás kérlek szólj előre és kikapcsolom!)

Kérlek tudasd velem mire vágysz, hisz fontos számomra, hogy jól érezd magad a társaságomban. Vagy egyszerűen csak bízd rám magad, ígérem nem hagylak szárazon! :P

Játékszerek: Szilikon dildók, üveg dildó, plugok és általad vezérelt vibrátorok, (Lush, Domi, Osci, Hush) melyekkel kedvedre kényeztetehetsz.

Szilikon pasi: Őt csak privátban vállalom! Kérhetsz szopit, valamint előzetes izgatás után punciba vagy popsiba is becsusszan.

Örülök, ha jókedvvel távolzol vipről/privátról, mély nyomokat hagynak benned az ott látott és elhangzott dolgok. Várlak vissza, újra meg újra! :)

Köszönöm nektek a velem töltött időt, az ajándékokat, a borravalókat.... egyszóval MINDENT!

Twitter: twitter.com/Bunnyka25

Nézd meg 🐰Bunnyka🐰 videóit is!