Bunnyka

Kellemes időtöltést velem! :)

Üdvözöllek!

Ha beszélgetni van kedved, ha kényeztetésre vágysz, akkor jó helyen jársz!

Kérlek, légy barátságos minden alkalommal, amikor belépsz a szobámba, tisztelj meg azzal, hogy köszönsz! Minden kedves vendéget szívesen látok a szobámban, függetlenül attól, hogy mennyi kreditje van.

Szeretnéd egy igazán kedves, romantikus, szendélyes, érzéki lány társaságában tölteni az idődet? Itt vagyok neked, ha egy kis beszélgetésre vágysz vagy ha a szexuális vágyaidat szeretnéd kielégíteni.

Szeretem ha egy férfi kedves és intelligens. Ha tudja, hogyan kell beszélni és bánni egy nővel. Imádom, ha még hozzá humoros is, ha fel tud vidítani, meg tud nevettetni. A szememben akkor leszel igazán férfi, ha azt is tudod, hogy hogyan kell kényeztetni. Imádom ha kényeztetnek és ez nem marad viszonzatlan.

Én biztos, hogy úgy foglak Téged mint ahogy a valóságban is tenném.

Ha magányos óráidon szükséged van valakire, aki meghallgat, én itt vagyok neked. Megoszthatsz velem bármit, örömödet, bánatodat.... Ne félj megnyílni előttem!

Ha vágysz a társaságomra és épp nem vagyok online, akkor küldhetsz üzenetet időpont egyeztetés céljából vagy ha csak épp eszedbe jutottam és kedveskedni szeretnél. Az üzeneteidre itt válaszolok.

Üzenetek:

Kópé: Oo de aranyos vagy, köszönöm!🙃 Nem felejtetted el...😌 Persze, majd azt elmondom. 😘

Petya: Ez igazán kedves köszönöm! 😊

rolling: Szióka. 🤗 Jó pihit neked! Hétfőtől újra leszek. Szép hetet, kitartás.. 😉 😘

p66200: 😊😘

zolee: Nagyon örülök. 😊 Rendben, várlak! Ha nem találsz, írj! 😘

VIP: 275 kredit / perc

Kérlek tudasd velem mire vágysz, hisz fontos számomra, hogy jól érezd magad a társaságomban. Vagy egyszerűen csak bízd rám magad, ígérem nem hagylak szárazon! :P

Játékszerek: Szilikon dildók, üveg dildó, plugok és általad vezérelt vibrátorok, (Lush, Domi, Osci, Hush) melyekkel kedvedre kényeztetehetsz.

PRIVÁT: 475 kredit/ perc

Itt csak ketten vagyunk, bármit csinálhatunk, senki sem zavarhat!

Beszélgetés, popsi izgatás....és természetesen bármi ami kívánsz! :)

Szilikon pasi: Kérhetsz szopit, valamint pár perc izgatás után punciba is becsusszan.

Örülök, ha jókedvvel távozol vipről/privátról, mély nyomokat hagynak benned az ott látott és elhangzott dolgok. Várlak vissza, újra meg újra! :)

Köszönöm nektek a velem töltött időt, az ajándékokat, a borravalókat.... egyszóval MINDENT!

Puszi! 😊😘

Bunny

Nézd meg Bunnyka videóit is!