🐰Honey Bunny🐰

Egy ízig-vérig nőre vágysz? :)

Üdvözöllek az oldalamon! 🤗

Írj bármikor, ha nem találsz online. Ha vágysz rám, akkor küldhetsz üzenetet időpont egyeztetés céljából vagy ha épp gondolsz rám és kedveskedni szeretnél. Itt válaszolok rá.

A megvásárolható videók folyamatosan bővülnek. Nézgesd és élvezdkedj, ha nem vagyok online! Biztos vagyok benne, hogy te is megtalálod köztük a kedvedre valót! :)

Üzenetek:

pisti: Igen, persze. :)

bali: Mi történt? Eltűntél. Minden rendben?

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Én egy kedves, szerény, nyugodt természetű lány vagyok, aki önmagában adja a kamera előtt is. Nem vagyok tökéletes és nem akarom többnek mutatni magam, mint ami és amilyen vagyok. Egy pozitív gondolkodású, intelligens, korrekt, hiteles és megbízható embernek tartom magam. Kérlek, ne általánosíts! Ne ítélkezz, amíg nem ismersz meg! Ha pedig szándékodban áll megismerni, ígérem nem fogsz csalódni! 🙃

Ha egy ízig-vérig nőre van szükséged, aki szívesen beszélget veled és/vagy kielégíti a vágyaidat, akkor jó helyen jársz! 😊

Egy biztos, én mindig olyan kedves leszek hozzád, mint amilyen te hozzám. Szeretek törődni az emberekkel, (a lelkükkel is) és megérteni őket. Beszélgetni hétköznapi dologról, a fantáziákról, fétishekről, örömről vagy bánatról egyaránt. Ha pedig a vágyaidat szeretnéd kielégíteni, akkor tudasd velem mire vágysz, hisz csak úgy fogom tudni teljesíteni azt.

Nagyon tetszenek a kedves, humoros és intelligens férfiak. A viselkedésed és a bánásmódod mindig téged fog jellemezni. Biztos ismered: "Egy nő azt fogja visszatükrözi, ahogyan bánsz vele. Ha nem tetszik ahogyan viselkedik, gondolkozz el, hogyan bántál vele." Én szeretem a romantikát, ha kényeztetnek és ha odafigyelnek rám. Egy igazi férfi nem csak magára figyel oda, hanem arra is akivel együtt van, hogy a nő is jól érezze magát az ő társaságában és őszintén élvezze az együttlétet vele.

Ingyenes adásban a szobámban lévő összes vendégemé vagyok és mindenkire odafigyelek. Ne félj megszólalni és ne szégyelősködj! Te is felhívhatod magadra a figyelmem, egy köszönéssel vagy egy váratlan rezgetéssel (ha többet kívánsz látni belőlem). Illetve ajándékért cserébe szívesen mutatok pár dolgot a ruhatáramból. (Fehérneműk, ruhák, lábbelik)

A fizetős műsoraimban (vip és privát), szeretek teljes műsort adni. Kevés idő alatt én sem tudok túl sokat mutatni magamból. Legalábbis annyit nem, amennyit szeretnék. Én pedig a lehető legtöbbet szeretném, hogy megismerhess és megtapasztald milyen vagyok, ha együtt vagy velem.

Kihozhatod belőlem a huncut, rossz kislányt. Viszont, ha komolyabb énemet kívánod megismerni, erre is van lehetőséged privátban egy bensőségesebb együttlét során. Gyere és ismerj meg! :)


Egy jó tanács! Mindig a kéréseidnek megfelelően tölts elegedő összegű kreditet, mert nem tudom rövid idő alatt teljesíteni azt, amihez több időre lenne szükség.

Vip show (375 kr):

Egyszerre többen is lehetünk, (mindig elsőbbséget élvez az, aki elvitt), viszont bárki csatlakozhat. Többen is kapcsolhattok kamerát, izgathattok a látványotokkal. Itt kényeztetek kézzel, szájjal, lábbal, cicivel, puncival vagy popsival. Valamint szerepjátékokat is szívesen játszom, lightosabbakat. (Extrémebb privátban.) Játékszerek amilyekkel itt játszom/játszhatsz Lovense Lush, Domi, Osci, Hush, dildó (15 cm).

Ha eseleg zavar, hogy többen vagyunk és azt szeretnéd, hogy csak rád figyeljek és csak veled foglalkozzak, valamint halljalak is, elvihetsz privátra.

(Ha vipen vagyok, akkor meg kell várnod míg visszatérek az ingyenes adásba, mert csak innen tudsz privátra vinni.)

Privát műsor (500 kr):

Itt csak a TIÉD vagyok, csak RÁD figyelek és csak a TE kérésed teljesül. Ha szeretnéd kikapcsolom a KUKKOLÁST, csak szólj ingyeneben.

Kapcsolhatsz kamerát és hallhatom a hangodat is. Sose félj megnyílni előttem! Nekem tökéletesen megfelel, ha önmagadat adod, légy bármilyen. Én úgy foglak elfogadni, amilyen vagy. :)

Minden egyéni kérést itt teljesítek, illetve azokat, amelyek csak rád és rám tartoznak.

Nagyon szívesen beszélgetek, ha arra vágysz magányos óráidon és jól esne valaki, aki meghallgat és megért.

Ha pedig játszani szeretnél, akkor mondd el mire vágysz. Minden olyan játékszert használok, amit vipen is, illetve egy 17 cm-es dildót. Van egy szilikon pasim (20 cm-es szerszámmal), amit csak kérésre használok. Lásd az extráknál. ->

Egyéb segédeszközök pl. dominához: bilincs, paskoló, lovagló pálca, kötöző..... Játékok: "extrémebb" szerepjátékok, domina, alázás / alázatosság...illetve minden másra csak vágysz. Csak a képzeletünk szabhat határt....:)

Extrák (az alábbi kreditösszegek egyösszegben értendők):

Szilikon pasi: (CSAK PRIVÁTBAN!)

punciba: Légkalapács ajándékért (4200 kredit)

szopihoz, dominához vagy egyéb más játékhoz: 2000 kredit ajándékért

(VIP/PRIVÁT)

Testápolózás (cici/popsi): 2000 kredit borravaló/ajándék után

Testápolózás (teljes testes): 3000 kredit

Olajozás (cici/popsi): 3500 kredit

Olajozás (teljes testes): 4000 kredit

Köszönöm, hogy elolvastad és a velem töltött időt az online lét alatt! 🥰😘

Honey Bunny

Nézd meg 🐰Honey Bunny🐰 videóit is!