D.22

Mindenből a legjobbat!

Szia! Örülök, hogy itt vagy velem! Kérlek, engedd meg, hogy kicsit bemutatozzak...

Órarendem: Hétköznap délután, este, hétévégente egész nap elcsíphetsz, ha jókor jössz... Ha különleges igényeid vannak, kérlek üldj privát üzenetben időpontot, és igekszem hozzád igazodni!


Bemutatkozás: 24 éves, biszexuális lány vagyok. Szeretek emberekkel beszélgetni, jól érzeni magam, és imádom, ha valaki miattam érzi jól magát! Ha többet akarsz tudni, vagy érdekel, hogy 'mi fér bele', azt a későbbiekben megbeszéljük! Imádom a visszatérő vendégeimet, és köszönöm, hogy egyre többen vagytok, igyekszem tartani a megszokott színvonalat, és természetesen újítani is, hogy sose unjatok meg! Nem vagyok híve a megjátszott dolgoknak, ha 2 percnél kevesebb időt szánsz egy élvezésre, sajnos nem én vagyok az embered. Azt azonban nagyon szeretem, ha valóban élvezhetek, és ezt te is láthatod.



Ami feldob: A kedves emberek, a kellemesen eltöltött percek. Szeretem a c2c-t, sokkal jobban felizgat, ha látom, mennyire élvezel...:)


Ami lehangol: Az erőszakos, tolakodó emberek. Aki nem érti, ha valamit nem szeretnék.

Szeretném letisztázni, hogy NINCS élő szex, NINCS ismerkedés, személyes adatok, elérhetőség, stb. Ez nem egy társkereső, kérek mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe és tartsa tiszteletben. Aki ezeket nem tartja tiszteletben, bántó, sértő, ismétlődő kérdéseket tesz fel, vagy megjegyzéseket ír, az azonnali tiltással jár. Ha valaki sajnos tiltásra kerül, kérlek titeket, ne küldjetek borravalót, vagy személyes üzenetet, senkit nem tiltok ki ok nélkül, ezáltal vissza sem. Köszönöm!

Még több videó