Adriennn

Ragadj magaddal ;)

Sziasztok!

Órarendem: Amikor idom engedi.

Vip és privát időpont egyeztetésére is van lehetőséged. Ìrj üzenetet, hogy mikor jo neked és megpróbálok eleget tenni kérésednek.

Üzenetekre válaszok: VVKreloaded : sziooo, hat nehez lenne elfeledkeznem rollad a kozos elmenyek utan,, ;) varlak ! Remele minden rendben van :* szep estet neked :*

Amit kérhetsz Vip-en és Privát-on: Maszti, vibri, orál, szerepjáték, laberotika,tanc,bugyi eltuntetes!Privaton kerheted hogy veled egyut SPRICCELJEK termeszetesen ha turelmes vagy es kapok egy nagyobb erteku ajandekot....de ha meg annal is turelmesebb vagy akkor szuztelenithesuk a popsimat is dildoval...Csak rajtatok mulik:*Bemutatkozás:

Egy teljesen átlagos, vidám lány vagyok. Szeretek új embereket megismerni, új dolgokat kipróbálni. Tüzes és szenvedélyes lány vagyok, néha erzeki-néha vad, amit kihozol ott és akkor belőlem.

Szeretem látni, hogy mit váltok ki a másikbol, mintha itt lennél velem. Szeretem, ha irányítanak, ha elmondod mit is tennél velem.

Ami feldob:

Szeretem az őszinte embereket, a kedves bókokat, az inteligens férfiakat, ami még csábos is lehet. Szeretem, ha a kedvembe járnak, légy kedves és figyelmes, amit viszonozni is fogok!

Kíváncsian várlak, hogy mit hozunk ki egymásból!
Még több videó