MoBo

Afelhőkfelettmindigsütanap

Órarendem: Sajnos össze-vissza vagyok, ahogy időm engedi! De megpróbálok hamarosan ráállni valami fixre! :)



Bemutatkozás: Szeretek ismerkedni/beszélgetni, szerintem jó fej vagyok :P

Kezdő vagyok, szóval kicsit legyetek türelmesek.. még ismerkednem kell a dolgokkal! Igyekszem minél több szupi cuccot beszerezni, hogy még több örömet tudjak nektek okozni és izgalmasabbak legyenek a huncutkodások! ;)

Akikkel jobban megismerkedünk, akár az ingyenes, akár a vip/privát szobában, meg szoktam kérdezni (de ha nem is kérdezem, nyugodtan mondjátok), hogy milyen kellékeket/rucikat/fehérneműket szeretnétek.. nekem nagyon fontos a ti véleményetek, hiszen nektek akarok tetszeni! ;)

Szeretem a c2c-t.. imádom látni, ahogy keményen áll a farkatok, miközben engem néztek! Úgy könnyebb elképzelni, hogy ti vagytok bennem, nem egy műkuki. Szóval bátran mutassátok meg nekem! ;)




Ami feldob: Mint minden nő, én is szeretem ha dícsérnek.. izgat és felszabadultabb leszek tőle! Ha figyelsz arra, hogy nekem is jó legyen, akkor az külön plusz pont! ;)




Ami lehangol: Utálom a bunkó, nagyképű férfiakat, akik nem tudják, hogy kell beszélni egy nővel! Ne parancsolgass.. ha szépen megkérsz a dolgokra, hidd el hamarabb fogom teljesíteni őket! ;)


Nézd meg MoBo videóit is!