" Candy "

Dream~believe~achieve 💋

05.20 Hétfő😜😜😜😜 all night

Candy🍭


"It’s a beautiful world
If only you could see it
It’s a beautiful world
If only you can feel it"
😉😉😉

.

Órarendem: 🗓Minden nap a délutáni és esti órákban!

Ha nem találsz itt, üzenj privát üziben, borravaló vagy ajándék formájában, amire itt az oldalon mihamarabb igyekszem válaszolni, a neved kezdőbetűjének jelölésével.

Többféle játékszer plugok, dildók - vibrátorok -amiket rezegtethetsz is.

Privát: Személyesebb picit, csak kettesben vagyunk,így kizárólag csak rád figyelek, nem zavarhat meg senki, és beszélhetsz is, így hallhatom a hangod. Popsi, de kizárólag 5000kr értékű(ben) ajándék után.😜

Mondd el mire vágysz és igyekszem kedvedben járni! Ha figyelsz rám ígérem nem fogsz csalódni. 😜 De ha egy kis beszélgetésre vágynál abban is partner vagyok! :)


Free/ Ingyenes chat : "mindenféle" kérést és kívánságot, ajándék illetve min. 200kr rezgő ajándék ellenében teljesítek. Átöltözés csak VIPen!

Amit elvárok tőled : . Ha valami nem tetszik nem kötelező belépni, (freechat), minden beszólogatás azonnali tiltást von maga után! Bár ez leginkább a leskelődő hölgyeknek/kollegináknak szól...Akire vonatkozik az úgy is magára ismer. Ne menjünk át szánalmasba......Felnőtt emberek vagyunk. Hidd el, ha nem másokra fordítod az energiád, sokkal több időd marad magadra... 😜

ÉLŐ
találkozás KIZÁRT, ha bármit szeretnél azt itt az oldalon kérheted. Nincs telefonszám, sem közösségi oldal elérhetőség. Ezt kérem, hogy mindenki vegye figyelembe, és tartsa is tiszteletben..

Candy 🍭

Üzenetek 💌

emmel :

diaz :

imreeeee :

Maso : 💋

Még több videó