MissDirty

1laza pipa mindig kedélyjavító

✉️ Üzenetek:

egyem meg a cseresznyés tortádat ♥ köszönöm♥♥

Órarendem:

héköznap napközben és este

hétvégén este

Bemutatkozás:

Szia!

Örülök hogy itt vagy :)

Én is itt vagyok már egy ideje, lassan 2 év eltelt volt sok ⬆️ és ⬇️ de együtt alakítottuk ki mára azt, hogy miben is vagyok jó és mivel tudom a legtöbbet adni, tenni értetek, felizgatni a fantáziátokat. Szeretnék én lenni az igazi online 3 az 1ben☕ instant élvezeted, hatva az érzéseidre, a fantáziádra és a testedre 😋

Szeretem az úriembereket, (mert az úriemberek is szexelnek) szeretem ha udvarias és tisztelettudó vagy velem, én is az leszek veled és megkérlek, ne tedd próbára a türelmem.

Engedd meg, hogy körbe vezesselek a szexy csodaországomban, elkényeztesselek, imádjalak.🥰 Én akkor vagyok a legboldogabb, ha te is boldog vagy és szereted önmagad, visszacsatolásra minden esetben számíthatsz rám.

Ha bármi nyomja a lelked, nincs kivel megbeszélned, gyere be, hátha tudok segíteni. Számomra fontos a lélek, hiszem, hogy a mentális egészség az ami a testet is egészségesen tartja, ne félj velem beszélgetni, bármit megoszthatsz velem. Mindent meg fogok tenni, hogy megkönnyebbülve távozz, mint egy jó élvezés után.

Egy közös meditáció,, relaxáció mindig feldobja a napomat akár úgy is,hogy én vezetem le neked. 🕉️☯️⚛️

Szívesen mesélek szexi sztorikat, indítom be a fantáziádat, huuuuhhhh ha tudnád az enyém hogy be tud indulni! Vagy csak dőlj hátra és élvezd ahogy finom új mozdulatokat mutatok neked a dildómon, mintha te lennél. 💋❤️

Ami nincs:

dildó popsiba

erőszak (eljátszása sem)

degradálás

családos szerepjáték

elérhetőség

bármi ami a wcn történik

Ami feldob:

Ha nekem élvezel, és ha elhalmozol ajándékokkal 💋

XOXO
Anna*

Nézd meg MissDirty videóit is!