Dellahh

Élvezd az életet! ♥️

Sziasztok!🥰

FANCLUBBOM 2024 FEBRUÁRJÁTÓL BIZONYTALAN IDEIG INAKTÍV LESZ, TEHÁT NEM LESZNEK SEM ÚJ TARALMAK ÉS AZ OTT KÜLDÖTT ÜZENETEKRE SEM FOGOK TUDNI VÁLASZOLNI! KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!

FONTOS!!!!!!!!!!! :)

Mindkettőnk érdekében tartsd szem előtt, hogy nem egy robot vagyok így a kéréseidet nem tudom gombnyomásra teljesíteni. Valamint nem megy "minden". KÖSZÖNÖM!!!

Free chaten ajikért/borravalóért kérhetsz bármit ( amit a szabályok engednek) ! 😍

FREECHATBEN SZÍVESEN BESZÉLGETEK DE NEM SZEMÉLYES TÉMÁKRÓL, és nem órákon keresztül... 🤌🤯🤣

(ezért tiltás jár!) Valamint sok beszédnek sok az alja! És jobban szeretem az olyan férfiakat akik cselekednek!!! 😘♥️

Konkrét időbeosztásom az nincs... Kicsit szétszórt vagyok mostanában... 😘 De imádom ha jól elkapnak 😉

Az üziket igyekszem gyakran olvasgatni és ha előtte írsz akkor talán össze tudom hozni :D ISzóval időpont egyeztetésre is van lehetőség elvileg.... 😀 XDDDD

CSIKLÓ IZGATÓ,G-PONT vibri,Banán vibri,doldo, gésagolyók,anál plugok,lovagló laszti 😍

Imádom a zizgetést úgyhogy hajrá 😊 a cuki ajándékokat is szeretem és millió köszönet értük 😉 üzenetekre mindig legfelül írok választ. De ha nem vettem észre akkor nyugodtan hányd a szememre! XD

VIP SHOW: masztizok, vibrivel-ujjal ,alázás, kinevetés, instrukciók,test olajozás/testápolózás valamint vibri szopit kaphattok! 😉😍😘enyhe láb fétis bele fér ;)

- ha mást szeretnél arra kérdezz rá free chatben! Elég nyitott és laza csaj vagyok 🙂

-magassarkú,combfix,harik, cicanacik boka fix és még rengeteg mindennel rendelkezem 😚

!!! Kérlek vedd figyelembe, hogy nem mindig minden van kéznél ... Ezért freee chatben szólj, hogy készítsem ide őket!!! A te érdekedben!

ANÁL CSAK PRIVÁTON!!!!!!!!!!!

PRIVÁT SHOW : NEM JÖHETNEK KUKKOLÓK!!!!!!!!!

-DURVÁBB/EXTRÉMEBB DOLGOKAT (NEM HÉTKÖZNAPIAK vagy olyanok amik téged izgatnak és én nem élvezem...) CSAK NAGYOBB AJÁNDÉK UTÁN TELJESÍTEK+Magasabb percdíjért cserébe! KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!

-FÉTISEK ˙(lábszopi és pisi) A pisinél tartsd szemelőtt, hogy te sem tudsz bármikor! 😀

-Extrém kéréseket csak ITT teljesítek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE EZ NEM AZT JELENTI, HOGY VÁLLALOK MINDENT!!!

-VAN ANÁL DILDÓVAL!!!!!!!!!!!!!!!! CSAK PRIVÁTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kis dildóval (átlag 15cm egyből) később lehet szó nagyobbról vagy ha bemelegedtem és segítessz a lush is át csúszhat!

-Viszont ha csak beszélgetni szeretnél akkor leviszem a kreditet a minimumra és nem vetkőzöm....!!!!!! Személyes témák, randi megbeszélések itt sincsennek!!

-Ha szeretnél ruhákat,szoknyákat,cicanacit,farmert freebe kérdezz rá mivel tudok szolgálni! 😉😘

Imádok zenét hallgatni,és énekelni bár nem tudok xD alapjáraton pörgős csaj vagyok kivéve ha lehúznak ...🤣😂😅ÁLTALÁBAN jó kedvem van légyszíves ne rontsd el...!!!!!!! PLS!!!!! ♥️

Imádok mindenkit ! 😉( kivéve akit tiltottam ! 😁 ) NEM SZÍVESEN VAN FELOLDÁS!!!!!!!!!!!!

Jah!!! Nagyon fontos! Nincs személyes találkozás!‼️‼️❌ Ez nem az az oldal! Megkérdezheted de úgy kiváglak mint macskát sz*rni!!!!!!!!!!! Ugyanúgy nem látom szívesen a tiszteletlen/tolakodó/parancsolgató Urakat!!!!!!!!!!!

😘😘kredótól függetlenül🙈✌️🥺

További szép napot ! 😘

XOXO Dellahh 😘😉😍♥

Nézd meg Dellahh videóit is!