Oror 88

Győnyőrkődés'''

Órarendem: Változo Uzenetekre válaszolok, ha epp nem vagyok...:)

Álltalában délután és este vagyok elerhető, de bármikor felbukhanhatok, figyeléj és kapj el...:)

De ha eszedbe jutok, küldhetsz egy kis ajándékot, jol esik ha gondolsz rám, éppen egy zuhanyzás kozben....:)))))

Bemutatkozás:Szia itt elsoroban az EROTIKÁN VAN A HANGSULY, TISZTELJÜK MEG ENNEK AZ IDEJÉT....:) Kedves aranyos no vagyok, aki szeret játszadozni vagy aká egy jot beszélgetni. A szenvedély és az erotika hive vagyok, de egyben a vad szex se áll távol tőlem, szeretem ha egy vip mozgalmas es kalandos.

DE ha csak szimplán beszélgetni szeretnél velem, azt is meghallagtom akár tancsokkat is adhatok, es megoszthatod velem a titkaidat is, vágyaidat lehet jobb lesz egy kis megkonnyebules.....:)

Sem párkapcsolatot nem keresek, és személyes találkozora sincsen lehetoség.

Koszonom a megertsedet.

Továbbá Koszonom a sok bokokat, az ajándékokat.

Kedvencem a légkalapács..:))


Ami feldob: Udvarias férfiak, viccelodés, nevetés, egy jo beszélgetés, es ha láthatom az arcodat mikozben élvezzunk egymast..:)))))


Ami lehangol: Udvariatlan ferfiak, parancsolgatás

Vipen: Minden ami priváton, dee az olajozás testápolozás, comfux atvetel 300-500 kreditbe kerul vipen, priváton ingyen van .... Sperma imitácio csak priváton van,,,:)

Privát: Ott ketten vagyunk jobban tudok rad figyelni, ami van testáploé, olaj, alázatosság, fenekekés olajosa vagy éppen testápoloval, láberotika,kézimunka dildon, dildo szopás ériken vagy akár vadabbul az nagyon feltuzel..:) átőltozés fehernemube , harisnya mocskos beszéd ha kelloen feltuzelsz..:),meg ami vippen van, kérjél és megbeszéljuk, tegyuk jobba jobba az estedet vagy a reggeledet, hogy jobban induljon a nap.....:) várlak szeretettel.

Uj játék, kellék sperma imitácio, több féle szempontol, kulonbozo helyekn,, ez priváton vállakom, de 4000 kreditért vipen is szoba johet....:)

Nézd meg Oror 88 videóit is!