Honey Maya

Legyen csodás napod.

Sziasztok,

29 éves vidám, mosolygós diáklány vagyok.

60 kg és világos börű (szoláriumba azért járok) fekete hajú, hol rövidebb hol hosszabb a hajam. A szemem zöldes barna.

Szeretek sportolni, nemrég kezdtem a súlyzós edzéseket, hogy kicsit formásabb és szexibb legyek. Nagyon szeretek enni és persze az édességeket ezért figyelnem kell a diétámra is az edzések mellett.

Szeretek olvasni és zenét hallgatni, a zene nagyon fontos számomra,szinte mindenfélét hallgatok,a filmeknek és a sorozatoknak is nagy kedvelője vagyok.

Kedvenc színeim: fekete,fehér,bézs és a pink.

Nagyon szeretnék olyan férfiakkal chatelni akik viccesek és lehet velük egy jót nevetni is, akik tudnak bókolni és becézgetni, olyankor olyan vagyok mint egy doromboló kiscica.

Szeretem kényeztetni magam,krémekkel, masszázs olajokkal, habfürdőzéssel.

Szeretem a finom és könnyed illatokat, nyáron édesebb illatokkal, télen pedig fűszeresebb illatú parfümöt használok.

Nagyon fontos számomra a szex,mindennél jobban kívánom, szeretem a perverz dolgokat és szituációkat, a szerepjátékokat. SUB beállítottságú vagyok, szexben ezt imádom, ha kiszolgáltatott vagyok és rendelkeznek velem. Az életben viszont karakteres és céltudatos vagyok,de az ágyban egy engedelmes vadmacska. Miáú...

De ugyanakkor játszadozni is nagyon szeretek magammal, ezért regisztráltam ide,mert izgatja a fantáziámat milyen lehet ezt nézni Neked? Vagy milyen lenne ha megmondanád mit és hogy csináljak? Ami neked is gyönyört,örömet és kielégülést okoz.

Kedvenc pózaim: lovaglás (órákig bírok lovagolni), kutyapóz.

Nagyon kacsingatok a BDSM világába, egyre jobban érdekel, pofpzás, fenekelés, folytogatás, kötözés, különböző játékszerek használata.

Élvezem az életet és keresem a kielégülést a vad dolgokat,kíváncsi és nyitott vagyok.

Írj nekem...legyenek izgalmasak a chatjeink.

Puszillak, legyen csodás napod.

Még több videó