Medvemacitibormens

Passzív vagyok aktívat

Órarendem:
Szombat: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00-20:00


Bemutatkozás:
Szia! Tibor vagyok 30 éves Férfi Budapestről. A Városliget közelségében a Keleti Pályaudvar megközelítésébe élek. Egy Ducibb jóval Moletebb Férfi vagyok Mikropéniszem elég silány Ami rám jellemző igazából Szókimondó de őszinte vagyok bőbeszédő fajta olyan életvidámú férfi aki társaságszerő tulajdonsága adott szeret új ismereteket megismerni Nyitott kommunikációm ellenére szeretem a tágabb határokat is vonzanak a szakállas férfiak . Hobbijaim között van a városnézés sétálgatás számítógépezés nezetés az életbe való elmerülés lehetősége szeretek a fantázia kellő gyönyörébe rejtözni mivel izgatnak bizonyos fantáziák amik az Intimitást rejtik. remélem megtalálom itt a lehetőségeimet.


Ami feldob:
Olyan férfiak megléte és társasága aki elfogad készságes iránymutatást ad a jelenelgi és a jövőm előfordulásához kialakulásában segítené a jövőm és gyarapítaná a sorsomat . Egy olyan férfi aki luxus életet tudnak biztosítani számomra olyan élethelyzetet fenntartani ami kiemelt 2 munkahellyel rendelkezik van kisbusza citroen berlingó autója tehergépkocsi és a szó szórós értelmébe anyagilag mindennel tudnak engem elhalmozni gondolok arra hogy közös kikapcolódási programok meghívna étterembe MC Donald's KFC vagy képes lenne arra hogy Wellness fürdőkbe a közös pillanatokat együtt élhessük át.


Ami lehangol:
Negatív rossz indulatú férfiak jelenléte áskálodnak fösvényesek undokok utálatosak gyülőletesek kapzsiak fukarak irigyek,kétszínűek,képmutatóak,nem tudnak hozzám alkalmazkodni, nem tudnak elfogadni,nem együttmükődőek nem akarnak megbecsülni nem megbízhatóak. Ők érdekeit látja másokba az Érdek vezérli őket meg a haszon az ilyen embereket messziről elkerülőm ha lehet.

Nézd meg Medvemacitibormens videóit is!