Cila_Mila

Carpe diem

Üdvözöllek az oldalamon!

Kérlek légy tisztelettudó. Személyes találkozásra nincs lehetőség. NINCS ÉLŐ show. Kérlek ezt tartsd tiszteletben, és ne kérd többször is. Azonban nagyon szívesen leszek a virtuális szeretőd, itt a chat -en.

Várlak szeretettel VIP vagy Privát chat -re.

Szeretném életre kelteni a fantáziádat, szeretnélek izalomba hozni és kényeztetni, amíg el nem jutsz a csúcsra. Közben, ha akarod flörtölhetünk, ha szeretnéd meztelenkedhetünk, ha úgy kívánod kényeztethetjük magunkat egymás látványára, de ha úgy döntesz, maradthatsz a titkos szeretőm is, így az éteren keresztül, és nem kötelező felfedned, ki is vagy valójában. A Te dolgod az, hogy élvezd a látványom, a szavaim, a személyiségem, az enyém pedig, hogy kielégítsem minden kívánságod. Na jó, csak majdem minden kívánságod.. :)

VIP chat -en csoportosan vagyunk, ahol bármikor, bárki csatlakozhat. Ha azt látod, hogy VIP -en vagyok, nyugodtan kukkants be (lehet épp egyedül vagyok) vagy küldj ajándék formájában üzenetet, hogy tudjam vársz rám és rabolni szeretnél Privátra.

Privát adáson csak mi ketten vagyunk, csupán Veled foglalkozom, nincs zavaró tényező, amit beszélünk, csak köztünk marad, valamint kamera mellett mikrofont is tudsz használni. Amennyiben az adás indítása előtt szólsz, kikapcsolom a kukkolást.

Hang minden esetben van VIP és Privát chat -en, free chat -en ritkábban.

Vipen vagy Priváton az alábbi extrákra is van lehetőséged megbeszélt értékű ajándékért cserébe:

Játékok használata

Punci tágítás

Arc

Combfix

Fenekelés

Arc mutatása

Átöltözés

Olajozás: cici, popsi, teljes test

Testápolózás: cici, popsi, teljes test

Anált csak Privátok vállalok, egy bizonyos összegű borravaló, előre befizetése ellenében. Részletekröl érdeklődj VIP-en.

* 1-2 perces VIP -ek, Privátok kíméljenek. Hacsak nem csatlakozol már elindult showhoz. Kérlek ne vigyél csak 1-2 percre, ahol még arra sincs időm, hogy kényelmesen levetközzek neked. Kérlek ne sürgess.

* Kérlek vedd figyelembe, hogy az alábbi dolgokat NEM vállalom: perverz dolgok, csúnya beszéd, domina, szerepjátékok, pisi, kaki. Amennyiben ezekre vágysz, sajnos azokat nem tudom Neked megadni.

* Kérlek, FREE chat-ben ne kéregess, szeretem az úriembereket. Ajándékért cserébe SEM mutatok, villantok cicit vagy puncit.

Várlak szeretettel VIP vagy Privát adásra, huncutkodjunk ott együtt!

Még több videó