"Bűbáj-baby"

Huncutkodjunk!


💋💋💋Küldjetek bátran üziket ajándékokkal vagy borravalóval!Válaszolok rájuk!💋💋💋

📩Üzenetek:

inkognitó: Sztem dél és 1 közt valamikor...(Kicsit kések, ha esetleg vársz, de tényleg csak picit...)

💜💜💜Külön köszönet azon törzsvendégeimnek, akik évek óta elégedettek velem és kitartanak mellettem!!! Imádlak titeket!💜💜💜


http://sexchat.hu/?t=ref&ref=5126&ch=0


Órarendem:


"Néhanap elragad az érzés..."

(Ha "elragad", akkor hétköznap teljesen változó időpontokban csíphetsz el. Hétvégén általában csak kivételes vagy előre megbeszélt vipekre tudok jönni...)

Lovense Lush és Lovense Ambi mindig aktív! :)

Zavar Téged, hogy vannak vipen ki-be ugrálók, valamint nem tudsz velem kettesben lenni?

Lehetőséged van privát chat-re is vinni, ami azt jelenti, hogy csak kettesben vagyunk, vagyis csak a Te óhajod, kérésed teljesül. Lehet hangot is kapcsolnod, beszélhetsz hozzám...:) Kukkolás opció kikapcsolva, vagyis tényleg csak mi vagyunk ketten. Ha egyedi fétished van, pl dominancia stb, kérlek, hogy akkor is ezt az opciót válaszd, Neked is kényelmesebb az ehhez tartozó szerepjátékot kettesben játszani.

A vip chat majdnem ugyanaz maradt, mint a régi vip, vagyis több résztvevő, több kérés... Amiben változott, hogy mivel mostmár van lehetőség privátra is, így kérlek -ha a vip lehetőségét választod-, ne húzd fel magad, ha nem csak Veled foglalkozom...:))) Tehát vip chaten már nem küldök ki senkit, kivétel ha van rá ok, vagyis ha vagy engem vagy a szintén bent lévő vendéget "cseszteti". /Erre még mindig ott a tiltás és még nemigen volt rá példa szerencsére :)/Bemutatkozás:

Ha a természetes külsőt keresed, akkor jó helyen jársz. A játékszereken kívül nálam semmi sem mű, az élvezés sem.

Freeben: Nincs "mutizz ezt, mutizz azt"! :) Átöltözés is csak vipen van. Lush és Ambi játékszeremmel viszont rezegtethetsz kedvedre! :) Az egyikkel a gpontom izgatod, a másikkal pedig a csiklómat stimulálod ;)

Priváton és Vipen: hang, táncos strip, fehérneműcsere, testápoló, orális játék, Lushozás, vibrátor és dildóshow.

Arc csak akkor van, ha te is mutatsz priváton!

---Punciba: ujjas és vibris maszti, (max 4-5 ujj hosszabb előjáték után, ököl nincs), gésagolyók és ruhaneműk elrejtése (pl bugyi)!

---Popsiba: max 2 ujj és csak priváton! (Nincs egyből anál, csak puncis élveztetés után.)

Egyebek: Vibriszopi, mellnyali, perverz beszéd. Szeretem a szerepjátékokat és a fétiseket, de a legjobban azt, ha közben látlak a kamerádon, bár tény, vizuális típus is vagyok.

Kisbetűs rész: Élő továbbra sincs! Mélytorok, pisi és egyéb ilyen "nyalánkságok" nálam szintén nincsenek!
Ami feldob:

Ti!!! (Ha normálisak és kedvesek vagytok...)

Lehetsz kedves beszélgetőpartner, de a vad szexet is imádom, és izgat, ha velem élvezel. (Cam2cam!) A hosszú, tartalmas vipek dobnak fel. Ha mégis kevés a kredited, az sem gond, de örülök, ha azt előre jelzed... 😘

Ami lehangol:

Ti!!! (Ha nem tetszem, nem muszáj engem nézni freeben, sokan vagyunk előadók, válogathatsz...) 😏

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜Még több videó