"Bűbáj-baby"

Huncutkodjunk! ;)


💋💋💋Küldjetek bátran üziket ajándékokkal vagy borravalóval!Válaszolok rájuk!💋💋💋

📩Üzenetek:

Blond: Szia! Fél 9-ig beszéltük,hogy írsz...:( Sajna utána nem figyeltem. Legközelebb valamikor 2 óra felé lesz jó.. hogy érsz rá még ma?

faszovics: Szia! Örülök, hogy írtál...Nem voltam gép előtt. Mikor jó legközelebb?

Árpi: Technikai probléma...Már csak holnap leszek így...:( Jó éjt! Cuuuppp

pirimidin: Szia! Hogy vagy? Eltűntke....;)

akl: Szia! Nem voltam... mikor jó legközelebb?

kbàcsi: Oki, várlak akkor...

💜💜💜Külön köszönet azon törzsvendégeimnek, akik évek óta elégedettek velem és kitartanak mellettem!!! Imádlak titeket!💜💜💜


http://sexchat.hu/?t=ref&ref=5126&ch=0


Órarendem:


"Néhanap elragad az érzés..."

(Ha "elragad", akkor hétköznap teljesen változó időpontokban csíphetsz el. Hétvégén általában csak kivételes vagy előre megbeszélt vipekre tudok jönni...)

Lovense Lush és Lovense Ambi mindig aktív! :)

Zavar Téged, hogy vannak vipen ki-be ugrálók, valamint nem tudsz velem kettesben lenni?

Lehetőséged van privát chat-re is vinni, ami azt jelenti, hogy csak kettesben vagyunk, vagyis csak a Te óhajod, kérésed teljesül. Lehet hangot is kapcsolnod, beszélhetsz hozzám...:) Kukkolás opció kikapcsolva, vagyis tényleg csak mi vagyunk ketten. Ha egyedi fétished van, pl dominancia stb, kérlek, hogy akkor is ezt az opciót válaszd, Neked is kényelmesebb az ehhez tartozó szerepjátékot kettesben játszani.

A vip chat majdnem ugyanaz maradt, mint a régi vip, vagyis több résztvevő, több kérés... Amiben változott, hogy mivel mostmár van lehetőség privátra is, így kérlek -ha a vip lehetőségét választod-, ne húzd fel magad, ha nem csak Veled foglalkozom...:))) Tehát vip chaten már nem küldök ki senkit, kivétel ha van rá ok, vagyis ha vagy engem vagy a szintén bent lévő vendéget "cseszteti". /Erre még mindig ott a tiltás és még nemigen volt rá példa szerencsére :)/Bemutatkozás:

Ha a természetes külsőt keresed, nálam megtalálod. A játékszereken kívül nálam semmi sem mű, az élvezés sem.

Freeben: Nincs "mutizz ezt, mutizz azt"! :) Nagyon szívesen mutatok, ha ösztönzöl ajándékkal vagy borravalóval, de akkor is csak azt, amit a szabályzat megenged! Átöltözés csak vipen van. Lush és Ambi játékszeremmel viszont rezegtethetsz kedvedre! :) Az egyikkel a gpontom izgatod, a másikkal pedig a csiklómat stimulálod ;)

Priváton és Vipen: hang, táncos strip, fehérneműcsere, testápoló, orális játék, Lushozás, vibrátor és dildoshow.

Arc csak akkor van, ha te is mutatsz priváton!

---Punciba: ujjas és vibris maszti, (max 4-5 ujj hosszabb előjáték után, ököl nincs), gésagolyók és ruhaneműk elrejtése (pl bugyi)!

---Popsiba: max 2 ujj! (Nincs egyből anál, csak puncis élveztetés után.)

Egyebek: Vibriszopi, mellnyali, perverz beszéd. Szeretem a szerepjátékokat és a fétiseket, de a legjobban azt, ha közben látlak a kamerádon, bár tény, vizuális típus is vagyok.

Kisbetűs rész: Élő továbbra sincs! Mélytorok, pisi és egyéb ilyen "nyalánkságok" nálam szintén nincsenek!
Ami feldob:

Ti!!! (Ha normálisak és kedvesek vagytok...)

Lehetsz kedves beszélgetőpartner, de a vad szexet is imádom, és izgat, ha velem élvezel. (Cam2cam!) A hosszú, tartalmas vipek dobnak fel. Ha mégis kevés a kredited, az sem gond, de örülök, ha azt előre jelzed... 😘

Ami lehangol:

Ti!!! (Ha nem tetszem, nem muszáj engem nézni freeben, sokan vagyunk előadók, válogathatsz...) 😏

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜Még több videó