"Bűbáj-baby"

Huncutkodjunk! ;)


💋💋💋Küldjetek bátran üziket ajándékokkal vagy borravalóval!Válaszolok rájuk!💋💋💋

😘 Legközelebb online: Szeptember 24. 😘

Üzenetek:

jégszívű: Változó, hogyan vagyok. De időpontra tudok jönni...:)

Karesz: Köszönöm szépen a bàjitalt. Utána fogok nézni az úriembernek. Neked is legyen szép hétvégéd :) Ne nézz sok Baywatchot! :)))

💜💜💜Külön köszönet azon törzsvendégeimnek, akik hosszú idők óta elégedettek velem és kitartanak mellettem!!! Imádlak titeket!💜💜💜


http://sexchat.hu/?t=ref&ref=5126&ch=0


Órarendem:


"Néhanap elragad az érzés..."

(Ha "elragad", akkor hétköznap teljesen változó időpontokban csíphetsz el. Hétvégén általában csak kivételes vagy előre megbeszélt vipekre tudok jönni...)

Zavar Téged, hogy vannak vipen ki-be ugrálók, valamint nem tudsz velem kettesben lenni?

Lehetőséged van privát chat-re is vinni, ami azt jelenti, hogy csak kettesben vagyunk, vagyis csak a Te óhajod, kérésed teljesül. Lehet hangot is kapcsolnod, beszélhetsz hozzám...:) Kukkolás opció kikapcsolva, vagyis tényleg csak mi vagyunk ketten. Ha egyedi fétished van, pl dominancia stb, kérlek, hogy akkor is ezt az opciót válaszd, Neked is kényelmesebb pl. a szerepjátékot kettesben játszani.

A vip chat majdnem ugyanaz maradt, mint a régi vip, vagyis több résztvevő, több kérés... Amiben változott, hogy mivel mostmár van lehetőség privátra is, így kérlek -ha a vip lehetőségét választod-, ne húzd fel magad, ha nem csak Veled foglalkozom...:))) Tehát vip chaten már nem küldök ki senkit, kivétel ha van rá ok, vagyis ha vagy engem vagy a szintén bent lévő vendéget "cseszteti". /Erre még mindig ott a tiltás és még nemigen volt rá példa szerencsére :)/Bemutatkozás:

Ha a természetes külsőt keresed, nálam megtalálod. A játékszereken kívül nálam semmi sem mű, az élvezés sem.

Freeben: Nincs "mutizz ezt, mutizz azt"! :) Nagyon szívesen mutatok, ha ösztönzöl ajándékkal vagy borravalóval, de akkor is csak azt, amit a szabályzat megenged! Átöltözés csak vipen van. Lush játékszeremmel viszont rezegtethetsz kedvedre! :)


Priváton és Vipen: hang, táncos strip, fehérneműcsere, testápoló, orális játék, Lushozás, vibrátor és dildoshow.

Arc csak akkor van, ha te is mutatsz priváton!

---Punciba: ujjas és vibris maszti, (max 4-5 ujj hosszabb előjáték után, ököl nincs), gésagolyók és ruhaneműk elrejtése (pl bugyi)!

---Popsiba: max 2 ujj! (Nincs egyből anál, csak puncis élveztetés után.)

Egyebek: Vibriszopi, mellnyali, perverz beszéd. Szeretem a szerepjátékokat és a fétiseket, de a legjobban azt, ha közben látlak a camodon, bár tény, vizuális típus is vagyok.

Kisbetűs rész: Élő továbbra sincs! Mélytorok, pisi és egyéb ilyen "nyalánkságok" nálam szintén nincsenek!
Ami feldob:

Ti!!! (Ha normálisak és kedvesek vagytok...)

Lehetsz kedves beszélgetőpartner, de a vad szexet is imádom, és izgat, ha velem élvezel. (Cam2cam!) A hosszú, tartalmas vipek dobnak fel. Ha mégis kevés a kredited, az sem gond, de örülök, ha azt előre jelzed... 😘

Ami lehangol:

Ti!!! (Ha nem tetszem, nem muszáj engem nézni freeben, sokan vagyunk előadók, válogathatsz...) 😏

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜Még több videó