"Black Barbyy"

Nincs ronda nő,csak kevés pia

Órarend NAPKÖZBEN 13:00 ÉS 14:00 -után. Este 22:00-kor :)

Visszajöttem,szeretettel várlak benneteket fiúk! És azokat az irígy rosszindulatú teheneket is,akik önértékelési problémáiktól befolyásolva engem basztatnak,hogy ilyen szar meg olyan tré vagyok. Engem minden nõ utált és utálni is fog.


Bemutatkozás:

23 éves tüzes lány vagyok aki a kelleténél nagyobb tûzzel rendelkezik és ezt képes megosztani veletek is. Imádom a kukeszt minden menyiségben és minde féle tipusban legyen az kicsi vagy nagy,görbe vagy egyenes,szőrös vagy csupasz,a lényeg csak az,hogy gyalázz meg vele jó mocskosan:D

Válaszolok néhány megszokott kérdéseitekre:

Igen,szilikon a mellem,2x műttettem meg így lett a jelenlegi mérete 400ccm (egyelőre:) Hogy voltam e már lánnyal? Nem nem voltam,de ha tudtok valami igazán jó fiatal csajszit,akkor szóljatok:D Ja és hogy voltam e több pasival: Nem nem voltam,bőven elegek vagytok ti itt nekem:):DAmi feldob:Intelligens,korosabb,jófej úriemberek,akik tudják mit szeretnének,és ki is mondják. Ha jókedvel távolzol vipről,és mély nyomokat hagy benned az ott látott és elhangzott dolgok..:)

Ami lehangol:Kunyerálós,félperces kukkoló koldusok.Randi, elérhetõség,élõ szex kéregetése és egyéb pénzek és állásajánlatok feleslegesek.Soha,semmikor,senkivel.Mindenki,akinek a mypagerõl az én mondataim köszönnek vissza önálló gondolat hiányában. Lehangol az hogy,agyilag begyöpösödött szerencsétlen barmok,az én képeimmel szórakoznak különbözö közösségi oldalakon!
.

Ami vipen van:

Sok-sok szexi ruci,fehérneműk,cipök,különböző szinü cicanacik,latex,bilincs,lábimádat,lábujj szopi+köpködése.Vibri,popsi ujjazás,akár töb ujjal is,punci ujjazás szintén több ujjal,csúnya beszéd(csak sírva ne fakadj) szerepjáték,öltözködés,cici köpködése,testápoló,ujjazás csuklóig,talán ököl is de nem garantálom 100%-ig,meg,amit ti kitaláltok egyéb más extrém (nem hétköznapi dolgok)

Sok szeretettel várom vipen,azokat a tanárurakata,akik szivesen megrontanának egy ártatlan lelkü kis diáklányt,temészetesen diáklány ruhában,körzővel,radírral vonalzóval:D


Nézd meg "Black Barbyy" videóit is!