Pam91

Élvezzük együtt a perceket!


ÓRARENDEM: Minden nap, este 22:00-tól

Nézz be hozzám, nem bánod meg

VIPEN:

arc, hang, maszti, vibri,

ujjazás = popsiban 2-3 ujj, punciban max 3

vibriszopi, mellszex, testápolózás, olajozás, spricc, csúnyabeszéd

szerepjáték =

-orvos-beteg,

-tanár-diák,

-bátty-hugi,

-apja-lánya,

-C2C mmmmm :)

alázás nincs.

1. VIP BELÉPÉSKOR KÖSZÖNJ!!

2. UTÁNA KÉRD AMIT SZERETNÉL LÁTNI!!

3. CSAK UTÁNA MEGY A SHOW!!!



AMI FELDOB: Ha leírod , hogy érzed magad, és ha kívánsz valamit. Légy fantáziadús, mert azt szeretem.

AMI LEHANGOL: Ha vip belépéskor nem köszönsz, parancsolgatás, és a vip adás közbeni siettetés. Ha nem bírod kivárni még levetkőzök, akkor inkább be se gyere. /tisztelet a kivételnek!/ A vip nem lóverseny, nem sietek sehová!

MUTI CSAK VIPEN VAN!!!
ÉLŐ NINCS!!

Imádok sokat masztizni vipen, ujjazni magam, és a szerepjátékokat is nagyon kedvelem. Vállalok mindent amit szeretnél, szóval csak kérj bátran, én telljesítem. elvárom tőled hogy légy diszkrét, és fantáziadús. Szeretem izgatni magam a puncis vibrimmel, mivel az G pont izgatós, és a popsim is kívánja a kényeztetést :) olaj, testápoló, amikkel szintés szeretem kenegetni magam vipen. A puncis vibri nem megy popsiba, azt nem vállalom, ne kérd. Mind kettőnek meg van a helye. Online adásban csak popsimuti van, kis tánc, és cicimaszírozás, persze rucin keresztül. Villantás nincs. Randibugyik szintén vannak :) Szeretem a szexet, és szeretném megmutatni mindenkinek, hogy milyen jó nedves is tud lenni a puncim, amikor igazánn fel vagyok izgulgva. Az élvezéseim valósak, a spriccem pedig igen látványos és nagy :) Popsiba 4 ujjam is felfér, punciba meg még az 5 is, ha türelmes vagy. Várlak, ne haggy ki!!


JA ÉS NEM DUMCSIZNI VAGYOK FENT!! HA VISZONT MÉG IS BESZÉLGETÉSRE VÁGYSZ, GYERE FEL VIPRE, ÉS OTT DUMCSIZHATUNK KEDVEDRE.....

Vip adásról: Aki előbb elvisz vipre, annak a kéréseit teljesítem. Aki közben belép, kérheti amit szeretne látni, de vagy megvárja még aki elvitt kilép, és utána az övé vagyok, ha esetleg nem ír előbb valaki, hogy mit mutassak, vagy ha aki elvitt beleegyezik a másik vendég kérésébe még benn van. Azé a vip, aki elvisz!


Kunyisok kíméljenek, amit csak vipen lehet mutatni, azt ingyenben hiába kéregeted!! Ha többet akarsz látni, válts privátba, és mehet a játék....

Köszike, Pam :)

Nézd meg Pam91 videóit is!