YourAngel

Rövid ideig újra! :)

Órarendem:

Általában délelőtt és kora délutánonként vagyok látható!!Bemutatkozás:

Sziasztok fiúk!

Angel Pleschenkov vagyok! Szeretek értelmes emberekkel beszélgetni, vipen megmutatni egymásnak, mit is tudunk, élvezni egymás látványát! :)

26éves vagyok, szilikonos melleim vannak, ÉLŐ NINCS!!! Se te, sem én nem olyan oldalon vagyunk! Barátot sem keresek, mert nem is társkereső oldal!

HANG NINCS!!! Arc pedig kölcsönösen, ha folyamatosan szeretnéd látni, tisztelj meg te is vele! ;)

Várok minden olyan emberkét, aki értelmes, megtisztel egy sziával, kultúrált szóhasználattal rendelkezik, mivel tartom magam annyira értelmesnek, hogy ne egy kapcaként kezeljél azért, mert egy s.xchaten vagyunk!!!

A drága embereknek,akik még mindíg azzal foglalkoznak, hogy élek és bántom a szemüket /bár nem tudom miért!? /, annyit üzennék, hogy hajrá...én még mindíg itt vagyok! :)

Csóóók!

AngelAmi feldob:

Még mindíg a kedves, kommunikatív, aranyos srácok, akikkel jól érzem magamat! :P Szeretem látni a partneremet, ahogy élvez, az csak jobban felizgat engem is! :)


Ami lehangol:

Az továbbra is a bunkó, tiszteletlen, kéregető, érthetetlen emberek.... köszönöm, de belőlük továbbra sem kérek!! Azért mert egy nicknév mögül írogatsz, kb. egyenlő vagy a nullával...nem férfi...se nem nő....0...érted? :D


Még több videó