Black Amazon

Szerepek,fétisek kukk be :d

Óra rendem minden nap.Ritka ha nem jövök.

Sziasztok fiúk.36évesnő vagyok,ami jellemző rám vidámság,figyelmesség,megfelelő empátia.Azonkivül szexéhes érzéki nő vagyok.Imádok kényeztetni én is imádom ha ezt teszed velem.Okos vibrim van imádom ha rezgetsz nedvesíted a puncim,ugyanakkor te is izgulsz rám.A cam 2 cam nagyon jó mert látom hogy duzzad a farkad,kő keménnyé vállik.Nyitott vagyokminden témárra,szeretek beszélgetni is.Ha van testi lelki gondod meg tudjuk beszélni,nyugodtan fordul bizalommal hozzám jó vagyok lélektanban is.Beválallja? :D.Ha úgy érzed egy természetes nőre vágytál hát meg érkeztél.

Ami feldob:Jó fej pasik,kedvesség,humor,kedves üzenetek,ajándékbármilyen aprósság.Ha elégedetten távozol a vipről.Vipés privát vip műsorom ugyanaz,viszont privin hangot is tudsz kapcsolni.Amit lehet kérni :szerepek,pl Dr nő,titkárnő diáklány,edzőnő,féltékeny feleség,mostoha anyuci,mostoha tesó,és még számtalan szerep.Maszti 2 ujjal izgalmi hatásra kisebb majd nagyobb vibrik.Szopás érzékien mélyen bőnyállal.Fétisek :pisi,láberotoka,testem krémezése stb.Tehát várlak titeket édeseim.

Ami lehangol_:Bunkó emberek,ha ingyenes adáomba belépsz ott vagy és nem köszönsz.Ha sértő oda nem illő szavakat használsz,aakciót tervezek . Puszika.

Nézd meg Black Amazon videóit is!