Black Amazon

Szerepek.fétisek. bevállalja?

Órarendem:Mindennap jövök de kérhetsz előre időpontot és tuti rád találok.Bemutatkozás:Sziasztok Fiúk!26-éves nö vagyok,nagyon szexéhes várom a kulturált féfiakat a szobámba.Imádok kényeztetni és szeretném ha engem is kényeztetnétek!Szeretnék sok péniszt láttni cam2cam:)Én egy nagyon nyitott nő vagyok légy te is az ,bármilyen szexuális vagy lelki vagy testi gondod van ,megbeszéljük segitek.Ha úgy érzed egy természetes nőre vágysz megérkeztél.

Tehát szeretettel várlaAmi feldob:Jó fej pasik:)A kedvesség,a humor,a figyelmesség.Ha meglepsz hozzám illő ajándékkal,mosolyt csalsz arcomra. Ha elégedetten jó kedvel köszönsz el a vipről.
a Kedves üzik lázba hoznak .


Ami lehangol:Bunko emberek. Ha nem köszöntök ingyenes adásban,ha sértő oda nem illő szavakat használtok,ha mindent igyen akartok látni.


Nagyon szépen köszönöm fiuk a sok sok bókot ,kedvességet,a sok szép ajándékot.Amiket lehet kérni okosvibrim ráfekszik a puncimra,imádom mikor rezgetsz és teis kezdessz rám izgulni.Szerepek: dr nő,titkár nő,edző nő,hűséges szolgád ,a kegyetlen úrnőd,és mostoha anyukád,tesód,nővéred,és még számos szerep.Maszti 2 ujjal de izgalmi hatásra vibri_kisebb nagyobb.Szopás érzékien bőnyállal egészen mélyen.Anál látványilag . Fétisek 500 as ajcsiért :pisi,láberotika,krémezés.De még a fantáziádon sok múlik.Szép napot édeseim.

Nézd meg Black Amazon videóit is!