angeleyes666

Nagyokat akarok élvezni!

Órarendem:

Kedves vendégeim!!! :) Jó hírekkel szolgálhatok, újra élvezhetitek a társaságomat! :) Gyertek élvezzetek velem ;) HAMAROSAN ITT VAGYOK!!!!


Bemutatkozás: Érzéki nagy cicis milf vagyok hoszú izmos combokkal, imádom a gyönyört ...a sexis dolgokat, az élvezeteket ;) néha kemény, vad, szenvedélyes, néha nagyon érzéki, finom.....rajtad áll, hogy melyiket szereted és választod....ha jókat akarsz élvezni.....akkor bátran klikk.....

Amit vállalok: Vibri szopi, mellsex olajozással vagy testápolóval, maszti 5 ujjig, vagy gyöngysor fűzés, 25cm hosszú és 7cm vastag lovaglós vibrivel, punci cuppogtatás, anál 3 ujjig tágítással vagy dildóval. Dildó és lovaglós vibri használata két lyukra (hosszabb vip esetén), tejszínhab használatra, kérésre vizespoló is lehet, és ezen kívül várom a szerepjátékok kedvelőit, mert jó vagyok benne ;) Lazább domina szerep vagy dominancia is belefér, de ha csak beszélgetni szeretnél velem és ismerkedni, flőrtölni arra is "vevő" vagyok ;)

Kérlek, ha vipen vagyok a vendégemmel és belépsz, ne kérj mást, mint amit a bent lévő vendégemnek mutatok és teszek, mert ilyenkor mindig az első vendég kívánhat.....ha mást szeretnél tőlem, akkor gyere vissza később....Köszönöm :)

Várom az érzéki, vad és szenvedélyes vipeket vagy kalandozzunk el a szerepjátékok világában :)

Élőt nem vállalok!!!! Ne is kérjétek, csak itt vagyok elérhető!

Imádok c2c élvzni, kifejezetten felpörget, ha láthatom, hogy milyen hatással vagyok Rátok!...de nem feltétele a vipezésnek ;)

pusszantás :)



Ami feldob: érzékiség, intelligencia, játékosság...



Ami lehangol: ridegség, ha nem köszönsz és unintelligens módon viselkedsz!!!


Nézd meg angeleyes666 videóit is!