*Sexy-Démon*

Mosolyogni minden nap muszáj

Órarendem:
Alapjáraton próbálok minden hétköznap dolgoznom, 11-17-ig :) De ez nem mindig sikerül :) De időpontot is megbeszélhetünk, neked mikor jó :) Megpróbálom teljesíteni :) Előre figyelmeztetek mindenkit, előfordulhat, hogy este is Online vagyok, de erre nem irok időpontot :)


Bemutatkozás:
Alapjáraton egy energikus, vidám leányzó vagyok :) Imádok beszélgetni, nevetni, és persze szexelni :) Próbálok mindent teljesíteni, amit csak tudok :) Nem vagyok beképzelt, próbálom mindig önmagamat adni. Nem szeretek álarcot viselni :)


Ami feldob:
Szeretem ha egy férfi magabiztos és határozott egy nővel szemben. Szeretem a vad szexet és szeretem a romatikus szexet is :) Szeretek nevetni, nem szeretem azokat a doglokat ami "megbeszélés" alapján történik. Szeretem a kommunikatív embereket :)


Ami lehangol:

Mint tudni illik én is ember vagyok, nem rendelkezem szupererővel. Ha elviszel VIP chatre, elvárom, hogy megszólalj, mit szeretnél látni, nem tudom kitalálni, nem vagyok gondolatolvasó... Free chatben nem mutatok semmi olyat, ami nem oda illik, hiába kéred, ha megsértődsz az a te hibád, szabály az szabály :) Pisi, kaki, öklözés kizárt, ne is kérd. Az Anál attól függ milyen kedvemben vagyok, de kérdezd meg, max nem a válasz :) Az ár nem alkú tárgya, de cserébe nem változik :) Az általam nyújtott műsor egyenlő az árral, nem bánod meg :)

Nézd meg *Sexy-Démon* videóit is!