izgibaby

Gyere és élvezzünk!

Órarendem:ÜDV MINDENKINEK!!! Köszönöm az ajándékokat és a borravalókat!!!!!!!!! Piros napokon nem használom a LUST!!!!kÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSETEKET!PUSSZ PIROS NAPOK!!!CSAK CICI,VIBRI SZOPI,PRIVÁTON POPSI UJJAL!!! MINT LÁTHATJÁTOK NEKEM IS VAN MÁR REZGŐS JÁTÉKOM!AMI REMÉLEM MÉG KELLEMESEBBÉ TESZI AZ EGYÜTT TÖLTÖT PERCEKET!ÍGY NE SAJNÁLD AZ ENERGIÁD RÁ NYUGOTTAN HASZNÁLD AMIKOR SZERETNÉD!PUSSSZ
Bemutatkozás:Szia!Én egy vidám természetű ,őszinte NŐ vagyok,nem vagyok tökéletes és nem is leszek ,kék szemű, szeretek beszélgetni ,szeretek nevetni!Van akinek tetszem és van akinek nem!Nem szeretnék ismerkedni ,van PÁROM és szeretem!
Vipen kérheted:Arc és hang vipen!meg mutatok mindent ,mell és popsi testápolozás vagy olajzás,maszti punciba 1-4 ujjig,popsiba ha olyan a hangulatom és kellőképpen felizgultam 1 ujj ,vibrimmel játszom punciba.Vibri szopi,!Beszélek csúnyán ha írod amit hallani szeretnél.Beszélgetek veled ha csak azt szeretnél.Combfix ,harisnya mindíg van a közelbe.Kérheted c2c.Írd amit látni szeretnél mert nem vagyok gondolat olvasó,és ha tudom teljesítem vágyaid!Őltözni vipen ,esetleg borravalóért! Ha nem tetszem akkor csak ki kell lépned a szobámból! .PIROS NAPOKON:CIC,PUNCI IZGATÁS ,POPSI!

Elérhető vagyok mindennap este 6-10-ig ,hétvégén lehet napközbeis de este mindíg 6 után!Persze vannak kivételek amikor sajnos nem tudok jönni!
Ami feldob:ha bókolnak és és hosszú vipeket adhatok és vissza jössz megnézni !

Köszönöm ha végig olvastad!Puszi érte!

Ami lehangol:ha bunkó vagy és nem tisztelsz!
CÍM NINCS!ÉLŐ NINCS!

Nézd meg izgibaby videóit is!