izgibaby

Élvezzük egymást!.)

Órarendem:ÜDV MINDENKINEK!!! LUSH 2 Mindíg aktív rezgess nyugottan!Imádom mikor pont egy nem figyelő pillanatba dubja be valaki kicsibe vagy nagyb a ,az valami nagyon mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!Köszönöm a sok zizgetést imádom minden pillanatát!!!!!t!!!!!!!!! ............. PIROS NAPOK!!!LUSH 2 IS VAN CSAK CSIKLÓ IZGATÁSRA CSAK CICI,VIBRI SZOPI,PRIVÁTON POPSI IZGATÁS UJJAL!!! ...............Üzenetek! MINDENKINEK! PUSSZ Imádom a padlóra küldéseteketde a dózert jobban!PUSSZ IZGI ,Pussz izgi buci!!!! Bocsi elment a net közbe és nem tudtam vissza lépni!!!Sajnálom HARIST Láttam videóztál,Megint ..Elkerültük egymást.PUSSZ Izgibaby !!!............Mindenkinek!Ha nem jól szól a hang vagy a kamerakép nem jó kérlek jelezd mert én nem látom azt ha elállítodik! ONLINE Mindennap kb 8-14-igés délután és este is elérhető vagyok elég sokat!!!! ÉRKEZEM!MILLIÓ PUSSZ ADDIG IS IZGI NÉZZ vissza vagy küldj üzit ha nem vagyok itt Pussz Izgibaby
Bemutatkozás:Szia!Én egy vidám természetű ,őszinte NŐ vagyok,nem vagyok tökéletes és nem is leszek ,kék szemű, szeretek beszélgetni ,szeretek nevetni!Van akinek tetszem és van akinek nem!CSAK BESZÉLGETEK ÉS ISMERKEDEM DE NEM KERESEK PARTNERT,van PÁROM és szeretem!
Vipen kérheted:Arc és hang vipen!meg mutatok mindent ,mell és popsi testápolozás vagy olajzás,maszti punciba 1-4 ujjig,popsiba ha olyan a hangulatom és kellőképpen felizgultam 1 ujj ,vibrimmel játszom punciba.Vibri szopi,!Beszélek csúnyán ha szeretnéd .Beszélgetek veled ha csak azt szeretnél.Combfix ,harisnya mindíg van a közelbe.Kérheted c2c.Írd amit látni szeretnél mert nem vagyok gondolat olvasó,és ha tudom teljesítem vágyaid!Őltözni vipen ,esetleg borravalóért! Ha nem tetszem akkor csak ki kell lépned a szobámból! .PIROS NAPOKON:CIC,PUNCI IZGATÁS ,POPSI!

Elérhető vagyok mindennap ,hétvégén lehet napközbeis de este mindíg 6 után!Persze vannak kivételek amikor sajnos nem tudok jönni!
Ami feldob:ha bókolnak és és hosszú vipeket adhatok és vissza jössz megnézni !

Köszönöm ha végig olvastad!Puszi érte!

Ami lehangol:ha bunkó vagy és nem tisztelsz!
CÍM NINCS!ÉLŐ NINCS!

Nézd meg izgibaby videóit is!