izgibaby

Gyere és élvezzünk!

Órarendem:ÜDV MINDENKINEK!!! Köszönöm az ajándékokat és a borravalókat!!!!!!!!! !!!kÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSETEKET!PUSSZ PIROS NAPOK!!!CSAK CICI,VIBRI SZOPI,PRIVÁTON POPSI UJJAL!!! SZIA OHATTI 23 EDDIG UGYNÉZ KI LESZEK ESTE FÉL 10 KÖRÜL!PUSZI Szia BUGYIS30!Köszönöm ismét az ajcsit! Remélem mielöbb össze futunk! És remélem jól vagy és mineden ok veled!Millió puszi IZGY
Bemutatkozás:Szia!Én egy vidám természetű ,őszinte NŐ vagyok,nem vagyok tökéletes és nem is leszek ,kék szemű, szeretek beszélgetni ,szeretek nevetni!Van akinek tetszem és van akinek nem!Nem szeretnék ismerkedni ,van PÁROM és szeretem!
Vipen kérheted:Arc és hang vipen!meg mutatok mindent ,mell és popsi testápolozás vagy olajzás,maszti punciba 1-4 ujjig,popsiba ha olyan a hangulatom és kellőképpen felizgultam 1 ujj ,vibrimmel játszom punciba.Vibri szopi,!Beszélek csúnyán ha írod amit hallani szeretnél.Beszélgetek veled ha csak azt szeretnél.Combfix ,harisnya mindíg van a közelbe.Kérheted c2c.Írd amit látni szeretnél mert nem vagyok gondolat olvasó,és ha tudom teljesítem vágyaid!Őltözni vipen ,esetleg borravalóért! Ha nem tetszem akkor csak ki kell lépned a szobámból! .PIROS NAPOKON:CIC,PUNCI IZGATÁS ,POPSI!

Elérhető vagyok mindennap este 6-10-ig ,hétvégén lehet napközbeis de este mindíg 6 után!Persze vannak kivételek amikor sajnos nem tudok jönni!
Ami feldob:ha bókolnak és és hosszú vipeket adhatok és vissza jössz megnézni !

Köszönöm ha végig olvastad!Puszi érte!

Ami lehangol:ha bunkó vagy és nem tisztelsz!
CÍM NINCS!ÉLŐ NINCS!

Nézd meg izgibaby videóit is!