"* Maribell *"💋

Angyalian ördögi 😇 & 😈

💎 M a r i b e l l 💎

❤️ Online:

Puszi, Maribell ❤️💎


🍭Online - dĂ©lutĂĄn, este / vagy egyeztetett idƑpontban

- Ha nem vagyok online - Ă©s valaki huncutkodni szeretne velem, elƑre egyeztetett idƑpontban itt leszek, HA borravalĂł /ajĂĄndĂ©k formĂĄban leirja kĂ©rĂ©sĂ©t/igĂ©nyĂ©t! Köszönöm elƑre is.

🍭 Kicsit rĂłlam ~ ha mĂ©g nem voltĂĄl nĂĄlam:

Kedves, mosolygĂłs NƑ vagyok, aki szeret flörtölni, Ă©s aki szereti, ha elcsĂĄbĂ­tjĂĄk. ElvĂĄrom a tiszteletet, amit Ă©n magam is megadok. Szeretek egy kicsit hĂŒlyĂ©skedni, beszĂ©lgetni, mielƑtt akciĂłba lendĂŒlnĂ©nk. Nincs festve a hajam, nem ĂĄlmodozom szilikonrĂłl sem, szĂłval eredeti kiadĂĄsban lĂĄthatsz. Kis cicik, formĂĄs popsi. Szeretem az intelligens fĂ©rfiakat, akik tudjĂĄk mi az a NƑ, Ă©s akik megadjĂĄk a mĂłdjĂĄt ennek a virtuĂĄlis közös örömszerzĂ©snek, hiszen Ășgy sokkal Ă©lvezhetƑbb. Örömmel tölt el, ha Ă©lvezted a velem töltött idƑt, Ă©s ezt meg is osztod velem. Röviden itt most ennyi. Keress meg, ha kĂ­vĂĄncsi vagy rĂĄm, Ă©s tegyĂŒk szebbĂ© egymĂĄs napjĂĄt! 💋

EzĂșton szeretnĂ©m megköszönni kedves vendĂ©geimnek, hogy a mai napig Ă©rdeklƑdnek irĂĄntam, Ă©s szeretik amit csinĂĄlok!

Vip show ~ csoportos / PrivĂĄt show ~ Csak te Ă©s Ă©n

Szinte mindenben benne vagyok, amit mindketten Ă©lvezhetĂŒnk. Mondd bĂĄtran, hogy mit szeretnĂ©l! :) Lovense Lush & Lovense Domi 💕💤

Ami nincs ❌

- mĂ©lytorok, 1-2 perces vip, popsi vibrizĂ©s, pisi, alkudozĂĄs, kivĂ©telezĂ©s. Ezen felĂŒl, ha hosszĂș ideig tĂ©tlen valaki, esetleg nem is köszön, vagy tiszteletlenĂŒl beszĂ©l velem, az tiltĂĄst von maga utĂĄn.

ExtrĂĄk: - FĂŒrdƑ show - Popsi ujjazĂĄs - megbeszĂ©lĂ©s szerint, nagyobb Ă©rtĂ©kƱ ajĂĄndĂ©k esetĂ©ben.

⛔ SzemĂ©lyes adatok megadĂĄsa tiltott, Ă©lƑ showt nem vĂĄllalok.

📝 Üzenetek:

gabull81, OkĂ© 4 elƑtt jövök, vĂĄrlak

i, szio. holnap estefele csak nem annyira kĂ©sƑn tudok

NĂ©zd meg "* Maribell *"💋 videĂłit is!