*Maribell*

Adatlap info! 😇 & 😈

💠 M 🔹 A 🔹R 🔹I 🔹 B 🔹E 🔹L 🔹L 💠

💣 Online..

🎤 Lovense Domi 🎤.... Lovense Lush.... Ohmibod 2.0.

Angyalian ördögi

Virtuális világ ez, de képzeld csak el, hogy most találkozunk. Hogyan hívnál el randizni/online? Egy csokor rózsával a kezedben, vagy egy aranyos macival? Értem jönnél kocsival, és elvinnél valami szép helyre, vagy egyszerűen csak hirtelen rám pillantanál a melletted lévő ülésen, és észrevennéd, hogy a szoknyám kicsit felcsúszott, pont annyira, hogy megláthasd a combfixem csipkés szélét.... odahajolsz hozzám, végigsimítod a combomat, és.... A többit már Te folytatod!
Egy finom szeretkezéshez, de akár egy vad sexhez is kell egy kis idő, ráhangolódás, hogy maximálisan élvezhessük mind a ketten. Egy kis flört, szemezgetés, mint amikor meglátsz a szupermarketben, a szemembe nézel, és már érzed a vonzalmat, hogy akarsz engem, de mégsem jöhetsz oda hozzám annyival, hogy "vetkőzz!". Aztán miután levetkőztettél, köszönés nélkül elsétálsz. Egyszerre fogtuk meg ugyanazt a banánt, vagy barackot, akkor most már fejezd is be ha felizgattál.
Angyalian kedves, gyengéd és odaadó vagyok, aztán egyszer csak kibújik a kisördög, és egyszer csak azt veszed észre, hogy egy tüzes vadmacska van alattad, vagy épp rajtad :P És még csúnyán is beszél! Nahát! Ki gondolta volna ?!

Szánj egy kis időt az együttlétre, úgy lehet csak igazán finom. Szeretem az úriembereket, akik tudják, hogyan érjenek a nőhöz, még így kamerán keresztül is, hidd el, mintha itt lennél mellettem.
Tehát, kérlek ne haragudj meg, ha visszautasítom az ajánlatodat, amikor azt kéred, hogy 4-5 perc alatt durván lovagoljak, sikítsak, és élvezzek el. Egyrészt ennyi idő nem elég rá, és nem fogom megjátszani magam, hogy igen. Másrészt gyakorlatban sem menne, nagyon szűk a barackom, és kell az előjáték, hogy finoman végigcsúszhasson a banánod.
Nost tehát, megyünk még egy kört az autóddal? Vagy a szupermarketben a szűk sorok között teszel vadul magadévá?
Elhoztam ám a játékszereimet is, és a menüt amiből közben válogathatsz!

Íme:

Extrák: - Különböző helyszínek ( pl. fürdő, habos tusi móka ) 7000 kredit után, egyeztetéssel.

- Popsi ujjazás 4200 kredit után

- Gésagolyó

- Vibrációs puff extra vastag vibrivel, 6 fokozatos rezgő erősséggel. 5000 kredit után priváton!

📃 Órarendem:

Szinte minden nap megtalálsz, általában délután, és este. Néha délelőtt is. Ha esetleg mégsem vagyok, vagy netán elkerültük egymást akkor írj kedves üzit ajándék v borravaló mellé, és ahogy tudok válaszolok!

Ingyenes adás: Öltözködés 1000kredit, sexy tánci 1800kredit, popsi muti 200 kredit

Vip show:

Többszemélyes, bárki beléphet, kamerát kapcsolhat, irányíthat. Maszti ujjal, dildóval, szerepjáték, szopi 18 cm-es dildóval.. Harisnyák combfixek szép fehérneműk, öltözködés, izgi kellékek (ostor bilincs stb.) , lábfétis..arc hang zoom :) egyéni kérések megbeszélés szerint!

Privát show:

Csak Te és én, kukkolók nélkül. Ha azt szeretnéd hogy csak a Te kívánságaidat teljesítsem és csak Rád figyeljek. Személyesebb, mert mindamellett hogy kamerát tudsz kapcsolni a hangodat is hallhatom. Domina játékok, ha van kamerád.

⛔ Élő show, személyes adatok megadása az oldal szabályzata szerint tiltott! Nem keresek itt férjet, sem szexpartnert. Megértésed köszönöm.

📝 Üzenetek

Ptibi1987, Köszönöm az élményt, várlak mihamarabb! Csók édes, aludj jól

Nézd meg *Maribell* videóit is!