cutebutpsycho

Normálisnak lenni unalmas!

Helloka!

Igyekszem a megadott időpontokhoz tartani magam, ha mégis hiba csúszna a gépezetbe, akkor előre is elnézéseteket kérem. :)

Üzenjetek bátran, ha épp nem vagyok adásban, itt válaszolok.

Csodaszép napot mindenkinek!

Válaszok/hírek: Hello srácok! Nagyon nagyon hálás vagyok hogy ennyien nézitek a videóim! :* Rengeteget segítetek vele! Imádlak titeket! :3

Hétfő: 21:00-0:00

Kedd 21:00-0:00

Szerda 21:00-0:00

Csütörtök 21:00-0:00

Péntek 14:00-17:00

Szombat 20:00-02:00

Kivéve minden hónapban 1 hét. (Ebben a hónapban 07.16-07.22)

Bemutatkozás:

Szólíts bátran Honeynak, cuki és kommunikativ leányzó vagyok, aki szívesen társalog, vagy huncutkodik, attól függően mire vágysz éppen. ;) Amire bizton számíthatsz nálam a chaten, az a mosoly az arcomon, a szexi fehérneműk és a radikális őszinteség. :D A VIP legyen az erotikus játszóterünk, ahonnan csak kielégültem és elégedetten távozhatsz.

VIP-en: Csikló izgatása vibrátorral vagy kézzel (élvezésig is akár), orál, krémezés, lábfétis, striptíz, popsi paskolás, alázás ha pontosan leírod mit szeretnél hallani. ;)


Ami feldob:

Humor, humor és még több humor. E mellett imádom ha te diktálsz, de kérlek ne tévezd össze a követelőzéssel. Tarsd be a szabályokat, és tartsd tiszteletben a határaim, akkor remekül fogunk szórakozni. :P Szeretem ha te is megmutatod magad.

Ami lehangol:

Kérlek ne légy közönséges vagy paraszt, akkor nekem sem kell annak lennem. :D Csípkelődj ne sértegess.

Nézd meg cutebutpsycho videóit is!