Loressza

A csillag mindig ragyog

J Á T S Z A C I C Á V A L! MRRRR!


**************************************************************************************************
Mai menü: 2018.10.15. Hétfő 20:40-03:30-ig
20:40-23:20 = szexisen kiéhezett iskolásnő
23:35-02:00 = pajkos takarítónő
02:30-03:10 = (rögtönző) sztriptíz/ maszti/ csevely/ fenekelés // fétisek (lábk.festés, fojtogatás/ könnyfétis/ lábmosás&borotválás//
fekete korbács, többféle vibrátor, van belül rezegtető de én nyomok gombot, broki
többféle: színű&anyagú kesztyű/ harisnyakötő/ harisnyák/ álarcok
magassarkú/ csizma/ fenekelőbot/ megalázhatsz/ kehelybe pisilés/ kitaláljuk a többit
2018.10.16. Kedd 18:00-02:00-ig / Szerda 20:00-03:00 / Menü aktuálisan

**************************************************************************************************

G Y E R E
& játszadozzunk kandúrom! Álmod valóra válIik, ne hagyd ki a bujaságot, cicamicáddal ha jól játszol, jól játszik veled ;)

Lépj közelebb birodalmam kapujához! Édesen nedves. Számodra menedék, kéjes odu, ahova mindig visszavágysz. Nem izgat, hogy a jó vagy a rossz oldalon állsz. Csak az érdekel, hogy együtt mit hozunk ki a pillanatokból. Meghallgatlak, beszélgethetünk, s ha bujaság is kell, akkor jó, hogy rám leltél GRR. Velem igazi férfi vagy! Elrejtőzhetünk a világ hibákat kereső tekintete elől. Velem valóban önmagadat adhatod és így is istenien tökéletes maradsz! Velem a vágyad nem szégyen, hanem erény. Elűzöm gondod s magányod és mosolyogsz, boldog pillanatokat birtokolva, kielégülten. Kedves, aranyos, érdekes, különös, nyílt, furcsa, őszinte, játékos, huncut, pajkos vagyok. Látóköröm széles, érdeklődési skálám intelligensen bő. Rózsaszín puncim kiéhezett rád MRRR! Nem olyan vagyok, mint ami megszokott.

A tegnap már nincs, a holnap még nem elérhető. Ma kell, hogy felépítsd a holnapot. Ne nézz balra, ne nézz jobbra! Ne nézz az égbe, ne nézz a mélybe, csak a célt kövesd! Mindegy hányszor zuhansz le. El kell, hogy hagyd a kijárt utat, mert ott már nagyon sokan vannak. Kell egy új út, amit Neked kell felépíteni. Sziklákon-bokrokon, szúrós faágon, égő homokon, reszkető hidegben, vakító fényben, sötét magányban végig kell, hogy menj! Ha nem teszed, örökké ebben fogsz élni. Rabságodban. Semmidben. Minden szeretet eleve Benned él és visszhangzik. Szeretni soha nem késő: nincs ideje. Attól, hogy vagy, az életed még nem a tiéd. Lelked pergament, Neked kell megírnod. Ha már felnőttél kérdezd meg gyermeki mivoltodtól, hogy megtettél-e mindent. Megtettél már mindent? Talán még nem és eljött az ideje...

Ami feldob: A napsugár. A legjobb filmek, a világ szépségei amelyeket túl sokan megszokottságból már nem látnak. Igazán jó érzés, hogyha szükség van rám. Ha valóban kedveled a velem tőltött időt. Egy izgalmas társalgás ösztönző és izgató számomra, nagyon üdítő. Mennyei, amikor jól csinálok valamit. Szeretem a zenét, imádom az állatokat, kedvelek alkotni és kíváncsiságom csillapíthatatlan. Becsülöm a bizalmat, pótolhatatlan ajándék, örömmel fogadom. Feldob, amikor jó hatással vagyok másokra, szebbé teszem valaki napját, édes érzés tőlt el, ha mosolyt varázsolok az arcára. Egyértelműen felcsigáz és boldoggá tesz, ha viszonozva van valami ezekből felém. Naná, hogy örülök az ajándékoknak s ha eszedbe jutok! Ha ajándék mellé üzensz is, az édes. Szeretem, ha jókedvre derítesz, játsz jól velem!

Tetszik+vonzó, ha vállalod önmagad elveit és véleményeit s mersz nyílt lenni, ezért tiszteletet adok. Imádom azokat, akik megmutatják az arcukat, úgy minden teljesen más, sokkal jobb! Fenomenális amikor elélvezel, kár, hogy kevesebben vannak, akik megmutatják és többen, akik nem, mert szeretem látni - émelyítő érzés, hiszen a hatásomra történik és ez eléggé bejön. Ráadásul amikor a férfi elélvez, én mindig újra felizgulok és akarom őt (lehet ez az én fétisem? :D ) Szeretem ha kielégülten köszönünk el egymástól akár egy beszélgetés, akár egyéb után, de leginkább az dob fel, ha visszatérsz hozzám! :) Bókolj, kedveskedj, dédelgess, dorombolok :) Minél jobban tudsz bánni a cicáddal - annál többet ad meg neked!
Ami lehangol: Amikor a kamerát akkor kapcsolod be, ha már áll a farkad + csak azt mutatod, de idomulok a helyzethez. Ahhoz már kevésbé, amikor elélvezel és jól érezted magad, epekedtél, dicsérgettél, ám miután elért a kéj végzete: egyszerűen kilépsz. S gáz, ha annyit írsz - "köszönöm" és lécelsz... Úgy vélem, 2-3 mondat azért belefér és sokkal többre tartom azt, aki ilyen. Sért, ha szavam kétségbe vonod. Tahók, bunkók menjenek a sarokra, de inkább keressenek egy ásót maguknak és hajrá, sok sikert hozzá mrrrrr ;)

Megvetem az állatkínzást. Sajnálom, hogy egyre több a beton és kevesebb a zöld. Szánom, hogy az ember a piramis csúcsáról bármit megtehet, tudatában van jónak s rossznak egyetlenként ezen a bolygón és mégis pusztít, rombol. Holott csodálatos lény, hihetetlenül nagy dolgokat vihetne véghez pozitív módban. Ám a többség nem a megfelelő oldalon áll, mások pedig elpocsékolják adottságaikat. Embert ember gyilkol viccből, féltékenységből, pénzért; kínoz tehetetleneket, hogy érezze hatalmát, kocsi után köti a kutyát és a gázra lép; erdőket tarol s aztán felháborodik mit keres a vadállat a városban és a lakott területeken. Szükségtelen dolgokat eszünk meg, miközben ami a tányéron van, még él és mozog sokáig.. Az igazság, a jog, egy tréfa, csak éppen nevetni nem lehet rajta. 15-16 éves kislányok nem szűzek, 17 évesen már foglalt a méh. Nem a világ romlott, az varázslatos, hanem az ember tévedt nagyon el. Az ember, aki sokkal több és értékesebb lehetne tömegével is, a legcsodálatosabb alkotás, a legtöbb hasznosítható tulajdonságokkal felruházva, jó volna büszke lenni arra, hogy az emberi faj közé tartozom. De nem vagyok. ************************************************************************************************
Amikre számíthatsz:

X Macskanő, Wonder Woman, Supergirl, alulöltözött nővérke, pajkos apáca, démoni nő, szolganő, fincsi iskolásnő, kéjes tanítónéni, szexis takarítónő, magányos menyasszony, butuska szőkécske, ártatlan szűzike, ördögi nőcske, rabszolganő stb.
X értelmes/ igazi/ izgi beszélgetés, néha kívánságműsor, olykor meglepetés show
X bilincs, lánc, nyakörv, álarc, ostor, kesztyű, combfix, harisnyakötő, bőrcucc, magassarkú, tűsarkú, csizma, verőfa, pálca, cicajátékok halmaza (gombolyag, játékpálca, moppi macskamentával, labda stb.)
X fétisek pl. láb/köröm/köldök/nyelv/fenék/kéz/maszk/kesztyű/ egyéb
X tejszínhab, méz, sár, víz, jég, viasz, gyertya, testkrém, masszázsolaj, bor, lekvár
X borotválkozás, fürdés, tusolás, tánc, maszti, kötözés, fenekelés, pisilés, brokizás, obszcén-trágár beszéd VIP+PRIV-ben, körömfestés, nyalogatás, sztriptíz, fétisek
X udvaron, szabadban, asztalon, fotelban, kanapén, ágyon, kádban, lavorban, széken, irodai széken, zuhany alatt, talajon

A trágár/csúnya beszéd megendegett, de mérsékelten és ésszel! Kivéve VIP és PRIVÁT módban, ott elszabadíthatod az ördögöt ;) (!Lesz puncirezgő mrrrrr....)

Ha valaki érezte már azt, hogy nem akar találkozni azzal, akit szeret, ha érezte azt, hogy süt a Nap mégsem akar felkelni, akkor szólj hozzám. Valami hiányzik, hogy képes legyél, ezért egy olyan világot generálsz, amelyből nem tudsz kilépni. Tarts velem néhány pillanatra, hagyjuk ezt hátra! Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Csak magadnak kell bizonyítanod. Ha akarsz valamit, tegyél érte - ennyi. Tudod miért vagyok bajban? Mert igazat mondok. Ilyen vagyok.
**************************************************************************************************
Néhány tény: Kreditköltségem ált. ua., csak különeges adásoknál több. Különleges előadásokat leszámíva egyezkedhetünk. Lehet kívánságod-előre egyeztetéssel. Videók feltöltése rendszeresen várható és sűrűn kerül fel új fotó, feltüntetem mikor vagyok adásban és a menüm, mindezekről tájékoztatok mindenkit ITT.

NINCS anál! Nem köpködök+nem nyálazok. A szabályokat NEM szegem meg! Ne érdeklődjetek az elérhetőségeim után! Egyedül dolgozom! /Néha lesz 1 segítőm, akivel csak munka, mindentől elkülönítem, ne kérjetek kettes menüt, vele kizárólak videó & fotó! Csókol & vár: Loressza

Még több videó