Juanita

Ha szex, akkor mindent bele!

Órarendem:
Minden nap általában 21,00-22,00. Néha nap közben. De ezen a helyen rendszeresen jelzem, hogy mikor vagyok elérhető.

06. 12. 22.30-

06.13. 19.00-

Bemutatkozás:
Szeretek élni, szeretek ismerkedni és nagyon szeretem a szexet.

A velem töltött idő alatt sokmindent kérhetsz tőlem. Láthatod az arcom, hallhatod a hangom. Hallhatod ahogy elélvezem Veled együtt. Vannak játékszereim. Vibrátorok, korbács, üveg. Szexi ruhák, magassarkú cipő, csizma, harisnya, attól függően Te mit szeretnél. Szívesen játszom Neked a testem minden részével. Melleimmel, számmal, puncimmal, fenekemmel.

Ha vannak titkolt vágyaid, velem megvalósíthatod, ne légy szégyenlős!

Benne vagyok mindenféle játékban, szerepjátékban is. Eljátszom Neked akit csak szeretnél, vagy azokat a szituációkat amelyekre a titkos fantáziádban gondolsz és kielégíted magad. Ez Privátban még sokkal személyesebb lehet, hiszen akár a Neveden is szólíthatlak, ha Te is beszélsz közben, akkor még izgalmasabb a játék. Ha kell szépen beszélek Hozzád, ha azt szeretnéd, akkor durván. A többit a fantáziádra bízom. Tudom, hogy sokminden megfordult már a fejedben, amit a valóságban nem tennél meg, de izgató eljátszani a gondolattal. Ketten élvezetesebb lesz meglátod!

Várlak, gyere!


Ami feldob:
A vidámság, ha jókedvű a környezetem. Feldob ha Te is élvezed és láthatom, hallhatom mindezt. Ha kedves vagy hozzám, még ha nem is viszel magaddal.


Ami lehangol:
Ha bunkózik és szórakozik csak valaki.

Nézd meg Juanita videóit is!