Mirjam30

Egyszer élünk, szórakozzunk!

Órarendem:

Sziasztok! A koronavírus miatt elég nagy bajba kerültem, pontosabban néhány hozzám közel álló ember, ezért a márciusi hónapban biztosan nem fogsz itt találni. Az üzenetekre továbbra is válaszolni fogok addig. Köszönöm a megértéseteket! Vigyázzatok magatokra!

Remélem még mindig minden oké mindenkivel, és senki sem beteg. Április második hétvégéjén fenn leszek, majd kiírom, hogy hány órakor! 😊 ♥️


Hétvégéken 80%, hogy nem vagyok fenn, hétköznap 5-6 órát itt vagyok. Ha fixen szeretnél találkozni velem, látni, és VIPen vagy Privátban szórakozni egy kicsit, akkor gyere fel délelőtt 10 és 12 között, délután 3 és 5 között, vagy délután 6 és 8 között, akkor biztos megtalálsz. Persze mindig vannak kivételek.

Ha üzenetet küldesz, itt fogok rá válaszolni, a neveddel együtt.

Üzenetek:

bm4hmas: Szia! Igen, persze, csak ahhoz jó lenne megbeszélni egy időpontot. ;)

Tiltás jár tiszteletlen viselkedésért és állandó könyörgésért. Türelmes vagyok, de nálam is van határ. 1000 kredit ajándékért feloldalak, minden egyes alkalommal dupla értékkel foglak, vagyis másodszorra 2 ezer kredit, stb, stb. Ezt max ötször játszhatod el, a neveket számon tartom.

Ha különleges kérésed van, akkor kérlek privátra vigyél, és semmi személyes témát ne hozz fel ingyenes adásban, mert azért is tiltás járhat.

Nagyon örülök, hogy itt vagy nálam, és az oldalam nézegeted. :) Ha bármilyen kérdésed van, vagy kérésed, mindig nyugodtan szólj, mindent meg lehet beszélni- és oldani. :)

Mindig indulok az előadói versenyen, így ha segítesz, meg is jutalmazlak érte. Ha küldesz ajándék vagy borravaló formájában 1000 vagy 2000 kreditet, és írsz hozzá üzenetet, hogy az előadói versenyen szeretnéd, ha jól szerepelnék, a következő VIP adásnál ha jössz, leveszem a percdíj értékét neked. :)


Bemutatkozás:
Ez az oldal feldobja a napjaim, jól érzem magam a bőrömben. Szeretek másokkal beszélgetni, flörtölni, imádom a perverz játékokat. Modellként és termékelemzőként dolgozom. Elég pörgősek a napjaim, szabadúszó vagyok, sok mindennel foglalkozom. Nemcsak a külsőmmel foglalkozom.


Ami feldob:
Szeretek olvasni és kirándulni, imádom az életet, nagyon szeretem az állatokat és a gyerekeket.

Ami lehangol:
Utálom az elutasítást. Ez minden.

Nézd meg Mirjam30 videóit is!