Effy Foxx

Nincsen :)

Órarendem:
7-14:00 között vagyok általában elérhető magyar idő szerint :) Sokszor angolul beszélgetek,de magyar vagyok.

Mostanában sokszor simán alapból VIP chatre jövök fel,itt általában már teljesen meztelen vagyok és a többiektől függ,hogy épp mit csinálok.

MIVEL EGYRE TÖBB AZ ÉRTETLEN AKI NEM OLVASSA EL A PROFILOMAT, NINCS 1-2 PERCES VIP ÉS NEM DUGOK BE SEMMIT EGYBŐL!!! nem robot vagyok!!! mostantól az első pár percekben maximum a fehér vibrátort használom,a 22 cm-set minimum 5 perctől vagy +5000 kreditért azonnal. Aki nem olvassa el a szabályaimat és nem tartja be az tiltásban részesül!

Rengeteg főleg hosszabb videóm van fent,nézegessétek,és motiváljatok hogy több,izgibb videót csinálhassak nektek <3

FREE CHATBEN:

Ajándékért cserébe szívesen mutogatok a free chaten belül megengedett kereteken belül illetve azért válaszolok mocskosabb kérdésekre is!

Más bugyi/ruha/fehérnemű 500 kr // Testápoló popsira freeben 2000 kr //

Bemutatkozás:
Egy 23 éves kedves, nyitott, kedves, introvertált lány vagyok, de szívesen mozdulok ki a komfort zónámból és beszélgetek bárkivel mindenféle témáról. Szeretem az intelligens embereket, és azokat akikkel nem csak a szexről lehet beszélgetni.:) Szeretem az állatokat, van 5 macskám

FONTOS!! NEM TALÁLKOZOK SENKIVEL ÉS NEM ISMERKEDEK! Aki hülye,értetlen,nem is köszön de már alkudozik,parancsolgató,bunkó emberek tiltást kapnak. Privátban szeretem én is elengedni magam,kicsit megismerni téged is, nem fogom szét dildózni magam az első percben.

Illetve ha csak 1-2 percre hivsz privátra ugyanúgy tiltalak. Ahogy neked is,nekem is idő kell amíg felizguljak kicsit és nem szeretem a durvaságot,hanem a fokozatosságot - ami sajnos sok embernek ismeretlen fogalom...

Privát/VIP műsor:

Amit csinálok: mutatom az arcomat,maszti.csúnya beszéd (kizárólag ha eléggé felizgatsz),dildó szopás,dildó kézimunka/lábbal kiverés,testápolózás stb. Nyitott vagyok,nyugodtan kérdezz mielőtt hívsz.:) dildó kizárólag 5 perctől vagy +5000 kredit borravaló fejében!!

AMI NINCS: Személyes kapcsolatfelvétel (tiltott is!!!), 1-2 perces VIP,parancsolgatás,sürgetés,alkudozás,erőszakoskodás. Nincs egyből durr bele dugd be magadnak,ez nem így működik. Ahogy neked,úgy nekem is idő kell amíg felizgulok,benedvesedek.

Játékszerek: Lush 3, Domi 2, lila 22 cm-es dildó,fehér vibri

Ruha: bimbó matrica,különböző szexi fehérneműk,cica/nővérke ruha,pleaser magassarkú,szoknya,farmer,stb.

Szeretem: a kedves,intelligens különleges embereket.<3 Ha szeretnél,tudsz küldeni ajándékokat is vagy tudsz rezegtetni is hogy beindíts és nedvesebb legyek.

Nézd meg Effy Foxx videóit is!