Silvergirl

Légy résen!-rés készen!:)

S,hogy mitől olyan más az íze, ennek az egésznek?Mert benne van teljes lényünk,kedvességünk, ha azt csinálom, amit elvárnak tőlem, azt úgy hívom üzlet,de ha azt csinálom, amit szívem diktál, az az amatőr művészet!


Ébredek veletek, amikor csak tudok itt vagyok!

Lehető legjobb dolgok vipen:arc és hang, pn+pp maszti, ujjazás illetve játékok, spriccelve élvezés, tejszínhab, olajozás, láb erotika, hosiery, combfix, sex gymnastics practice, strip pole, meglepetések, extrém dolgok..., erotikus, csúnya beszéd, beszélgetés, odafigyelés, lelkesedés, vidámság, rengeteg sexis fehérnemű, cipellők, sorolhatnám még...:) spontán dolgok,
home parade:) POV, szigorúan amatőr, ha szeretnéd lehet show is, de akkor jelezd kérlek!

Elhatárolódom vipen nincs:ököl sex, gusztustalan, bizarr dolgok, élő sex, találkozás és bármilyen féle kontaktálás chaten kívül.


Zsonglőrködöm a játékszereimmel, mert imádom a szexet és, ha néznek...Jelenleg nincs barátom ki van éhezve a puncikám...Kicsit pervez vagyok .) Szeretek flörtölni és jó eszmecserét váltani a partneremmel, akivel éppen vipen vagyok.Közvetlen vagyok szeretek beszélgetni sex közben.Minden új dologban benne vagyok, ami nem bizzar! Imádom az extrém, ötletes sexy dolgokat, amit vipen spontán találunk ki és persze meg is valósítjuk!Decens szexuálisan érett férfiak(úriemberek) vagy fiatal férfiak illetve nők társasága.Kedves bókok és a cam2cam :) imádom, ha láthatlak... és együtt élvezünk el!Szeretem, ha írsz nekem, mert akkor érzem, hogy igazán velem vagy :) Örömteli rajongás irántam és közben látom is, hogy valóban élvezed! Csábíts el, ha tudsz....:)

Igényes, értelmes emberekkel való megismerkedés persze az lehet férfi vagy nő mindkettő, párban vagy külön egyaránt.....:)

Igazán élvezem, ha többen is néznek, mikor játszadozok a sexpartneremmel, aki lehet férfi illetve nő :) (Néha van rá alkalom)

Örülök, ha próbálnak velem ismerkedni! :)Tudok csak beszélgetni csak jelezd előtte kérlek, mert elég sexcentrikus vagyok.

Nem vagyok híve a szegregációnak ! Szívesen játszadoznék egy afro amerikaival! Izgalmasnak tartom, ha külömböző fajú emberek szexuális kapcsolatban vannak!Az interraccial szó tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy színesbőrű(néger) ember, szexuális kapcsolatban van egy fehér színű emberrel.:)

Találtok soraim között egy szimpla rejtvényt.Fejtsd meg és....:)
Akaratos, követelõzõ, türelmetlen, antiszociális,himsoviniszta emberektõl lehangolódom, ha bejössz és nem válaszolsz nekem :(

Hogy milyen lány vagyok...?

Kiismerhetetlen, de megismerhető...Határozottan határozatlan...Szétszórt, de összetett...Örökké változó, de változatlanul álmodozó...Szabad, de ragaszkodó...Zárkózott, de emberszertő..Néha jó és néha rossz...Nem hibátlan - de így tökéletes!

Nos, ki hibátlan lovat keres mehet gyalog!:))

Puxi! :)


Nézd meg Silvergirl videóit is!