maszti show

Vibrik, orgazmus, élvezet.

Szilikon mellek, VIP-en punci, maszti, vibrik, cicik, olaj, popsi. ARC, HANG NINCS! Élő nincs.

FIGYELEM FONTOS VÁLTOZÁS:

NINCS: ingyen mutogatás. Bugyi nélkül ülök free-ben is, nem ugrálok, nem mutogatom a fenekem, a melleimet. Éppen elég látszik. VIP-en láthatsz mindent. ( a közértben sem adnak ingyen semmit).

NINCS: Arc, hang sem. Vip-en sem. MIért? Nem szeretném viszont látni magam egyik weboldalon vagy megosztó portálon sem. Remélem érthető.

NINCS: randi, élő szex. Nem vagyok kíváncsi élőben senkire sem. Természetesen van párom is. A korom, nevem , címem lényegtelen. Én csak virtuális partner vagyok.

KITILTÁS JÁR: Trágár írkálások (azonnal), egyszer figyelmeztetek minden ingyen kunyerálót, szuper gazdag, adonisz leendő férjeket és mindenki mást, aki nincs tisztában a sexchat fogalmával. Ne feledjétek: figyelmeztetés, ha nem elég tiltás.

MIÉRT VAGYOK ITT: Kizárólag a pénzért.

Ha elolvastad és VIP-re jössz: garantálom, nem fogsz csalódni. Nincs időhúzás, belépés után már dobom is le a felsőt. Utána kérhetsz bármit, vagy rám is bízhatod a műsort. Olaj a cicikre, vibrik a lyukakba stb .... Akik láttak nagyot élveztek :-)

Miért a változás? Nagyon sok idő elmengy a könyörgő pasikra. És a sok felesleges sorok között elvesznek a tényleges nézők kérései. Szívesen írok bárkinek, de a műsor miatt vagyok itt.

Köszönöm szíves megértéseteket!

Gyertek VIP-re és élvezni fogjátok :-)


Nézd meg maszti show videóit is!