RavinaLuxe

Lehetek a titkod

Órarend: Minden nap kivéve Kedden és Csütörtökön. 08:00-10:00, 16:00-18:00, 22:00-00:00.



Rólam: Nap mint nap sétálunk el emberek mellett, azt gondolva, hogy egy pillantás allatt megtudjuk mondani, hogy milyenek is valójában. Mégis,ha csak egy percre is, de figyelmesen végignézünk a tömegen, tényleg biztosak lehetünk benne, hogy akik körül vesznek minket tényleg azok, akiknek mutatják magukat? Egy vidám aranyos lány aki mindig mosolyog, segít mindenkinek a környezetében, minden nap elbűvölő lányos öltözékben mutatkozik, elpirul és szégyenlős lesz minden apró bók után, de mikor a nap végén haza tér az iskolából/munkából, akkor is ugyan az a szégyenlős, tündéri lány marad? Vagy végre levetheti az álarcát és megcsillogtathatja azt a vad, égő tüzet, ami mindvégig ott bújkált az összes ártatlan kis mosoly alatt?



Amiket szeretek: Egy domináns férfi aki nem fél kimondani akármin is jár az esze a legbeindítóbb dolog számomra. Pajkos gondolatok? Mindet kérem, váltsuk őket valóra. Vicces sztorik? Kivele velük, szeretek nevetni. Egy kis lelkizés? Végig hallgatlak, és segítek amiben csak tudok. Ajándékok, hosszú VIP-ek, és PRIVAT-ok? Mindegyikért megőrülök..



Amik lelomboznak: Nem szeretem azokat, akik azt hiszik, hogy bármi rosszat kimondhatnak, csak mert "őszintének" gondolják magukat. Van egy kis különbség őszinteség és bunkóság között. Ha nem tudod megválogatni a szavaidat úgy, hogy az ne legyen sértő, akkor semmi keresni valód nincsen a liveomban. Azok akik kérnek mindenfélét, de nem adnának cserébe semmit szintén nem tartoznak a kedvenceim közé.


Még több videó